Ana Sayfa / İlginç / Evet’çi sanatçılar ve ünlüler

Evet’çi sanatçılar ve ünlüler

Anayasa referandmunde EVET oyu vereceğini açıklayan sanatçılar. oyuncular ve ünlüler kervanına İzzet Yıldızhan da katıldı. #Evet oyu atacağını açıklayan şarkıcı İzzet Yıldızhan da ünlüler arasına girdi. Rıdvan Dilmen’in başlattığı Evet kampanyasına her gün yeni bir ünlü, şarkıcı, türkücü ve artist katılıyor. Ünlü isimlerin ‘Güçlü Türkiye için evet’ ​kampanyası​na katılımları devam ederken İzzet Yıldızhan da referandum için ‘Evet’ diyeceğini açıkladı.

Evet diyecek şarkıcılar, ünlüler ve futbolcular ve spor dünyasının ünlü isimleri. İzzet Yıldızhan da #Evet diyenlerden biri oldu. #HAYIR cı ünlülere karşı evetçi ünlülerin sosyal medya kapışması da olanca hızıyla sürüyor, adeta ünlüler toplumu ikiye bölmüş durumda.

MUAZZEZ ERSOY’A EVET CEVABI

Hangi ünlüler Evet’çi sosu yanıtını bulmaya devam ediyor. Muazzez Ersoy, sosyal medya hesabından yayımladığı video ile başkanlık sistemine destek vermişti. Ersoy, videonun sonunda İzzet Yıldızhan’a topu atarken, ünlü türkücü de başkanlık sistemine destek verdi.

Muazzez Ersoy’un davetine “Evet” diyen İzzet Yıldızhan, İnstagram hesabı üzerinden yayımladığı videoda, “Sevgili dostum Muazzez Ersoy, mesajını ladım. Güçlü, yeni Türkiye için, istikrar için bende ‘evet’ diyorum” ifadelerine yer verdi.

HAKAN ÜNSAL DA EVETÇİ, ALPAY DA

Hakan Ünsal, sosyal medya hesabından yayımladığı video ile başkanlık sistemine destek vermişti. Ünsal, videonun sonunda Alpay Özalan’a topu atarken, Alpay Özalan da başkanlık sistemine destek vererek, pası Muazzez Ersoy’a göndermişti.

Eskişehirspor Teknik Direktörü ve eski Milli Futbolcu Alpay Özalan’ın davetine “Evet” diyen Muazzez Ersoy, twitter hesabı üzerinden yayımladığı videoda, “Değerli arkadaşım Alpay, mesajınızı aldım. Güçlü bir Türkiye için evet, bende varım. Sevgili dostum İzzet Yıldızhan ve değerli arkadaşım Kenan Sofuoğlu güçlü bir Türkiye için sizler de var mısınız?” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting