Ana Sayfa / Gündem / Gölbaşı MHP ilçe görevden alındı 30 Ocak
MHP GÖREVDEN ALMA

Gölbaşı MHP ilçe görevden alındı 30 Ocak

MHP’de son görevden alınan il ve ilçe yönetimleri ve başkanları. MHP’de anayasa referandumu öncesi büyük değişim. MHP Mersin İl teşkilatının feshedilmesinden sonra Ankara Gölbaşı MHP ilçe yönetimi de görevden alındı.  MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve tüm yönetim kurulu üyeleri, MHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı.

MHP’de ‘Hayır’cı teşkilatlar görevden alınıyor Anayasa referandumu öncesi. MHP Ankara Gölbaşı ilçe teşkilatı da son olarak görevden alınna yönetim oldu. MHP Gölbaşı eski ilçe başkanının yaptığı açıklamanın son cümlesi de “Hayırla kalın, hayırda kalın” olması MHP içindeki sıkıntıyı gösterdi.

MHP’DE ‘HAYIR’CI TEŞKİLATLAR VE BAŞKANLARI GİDİYOR

Anayasa referandumu öncesi MHP’de taşlar yine yerinden oynuyor. Bazı teşkilatlar görevden alınıyor, fesh ediliyor. MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve tüm yönetim kurulu üyelerinin MHP Genel Merkezi tarafından görevden alındığı öğrenildi. MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığının görevden alınmasının ardından başkanlığa kimin atanacağı henüz netlik kazanmadı.

MAHMUT AKSOY’UN GÖREVDEN ALINDIĞINI DUYURMASI

Görevden alınan Mahmut Aksoy, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, “18 Şubat 2012 tarihinden itibaren 5 yıldır şerefle yürütmekte olduğum Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevinden 30 Ocak 2017 tarihi itibarı ile Genel Merkez tarafından İlçe Yönetim Kurulunun fesih edildiği bildirilmiştir. Başta bizi bu göreve layık gören delegelere, ülküdaşlarıma ve Gölbaşı halkına teşekkür ederim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkücü gibi yaşayacağız, sorgulayacağız ve doğruları söylemekten çekinmeyeceğiz. Güzel günlerde görüşmek üzere hepiniz Allah’a emanet olun. Hayırla kalın, hayırda kalın” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Yeni öğretmen ataması tarihi

Öğretmen ataması, kaç öğretmen atanacak hangi branşlarda öğretmen alınacak MEB açıklıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting