Ana Sayfa / İlginç / Kara Sevda bitiyor mu?
KARA SEVDA SON BÖLÜM

Kara Sevda bitiyor mu?

Yeni bölüm Kara Sevda (1 şubat kara sevda yeni bölüm). Kara Sevda final yapacak iddiaları doğru çıkmadı. Son bölüm Kara Sevda ne olmuştu. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı Kara Sevda’yla ilgili yayılan haber dizinin takipçilerini tedirgin etti. Kara Sevda dizisinin son dönemlerde düşük reytinglerden dolayı erken final yapacağı ile ilgili iddialar kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Peki, iddialar doğru mu? Kara Sevda final mi yapıyor? İşte, o iddialara yanıt!

Burak Özçivit’in dizisi Kara Sevda bitiyor mu sorusu soruluyor. Ekranların iddialı yapımlarından Kara Sevda’nın final yaparak ekranlara veda edeceği haberlerine yanıt geldi. Çarşamba günleri izleyicileriyle buluşan Kara Sevda’nın bu sezon macerasını noktalacağı iddia edilmiş, dizinin takipçileri haber karşısında üzülmüştü. Bu haberler üzerine dizinin yapımcısı Ay Yapım bir açıklama yaptı. Yapım şirketinin yalanlamasıyla Kara Sevda dizisinin takipçileri rahat bir nefes aldı.


KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Final iddialarıyla gündeme gelen Kara Sevda’nın son bölümünde Kemal’in, Nihan’ı ikna etmek için seçtiği yol büyük bir kabusla biter. Nihan kaza sırasında ağır yaralanır. Sevdiği kadın kollarında ölümle pençeleşirken çaresizlik içindeki Kemal’in yardımına Leyla ve Ayhan yetişir.

Nihan hastaneye kaldırılır ancak durumu çok ciddidir. Nihan’ı kurtarmak için Emir ve Kemal ayrı ayrı seferber olur. Yaşadığı büyük vicdan azabına rağmen, Kemal Nihan’ı kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar. Tükenen ümitleriyse kimsenin beklemediği bir isim canlandıracaktır.

Emir, Kemal’in hastanedeki varlığına ilk andan itibaren tahammül edemez. İki ezeli düşman Nihan uğruna ne kadar ileri gideceğini birbirine itiraf eder. Ama Emir bununla yetinmez. Kemal’i, Nihan’dan uzak tutmak için hastanede etten bir duvar örer. Kemal ise Nihan’ı görmeden, elini tutmadan o hastaneden ayrılmayacaktır.

Öte yandan başta Leyla olmak üzere herkes, Kemal’i sakinleştirmeye çalışır. En azından Nihan gözüne açana kadar Kemal’in, Emir’le Deniz konusunda yüzleşmemesi için seferber olur.

Nihan’ın kazasını sorguladığında, Emir, Nihan’ın Kemal’le bir gece geçirdiğinden şüphelenir ve bu kazasının arkasındaki sır perdesini aydınlatmaya karar verir. Asu’nun çabası Emir’i durdurmaya yetmeyecektir.

Emir kendisinden gizlenen sırlara yaklaşmışken, Kemal, Emir’e öfkesinin Emir’i gerçekten öldürebilecek kadar büyük olduğunu anlar. Emir’in ise gözü eskisinden karadır; Kemal ile Nihan’ı sonsuza kadar ayırmak için ölebilecek kadar…

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting