Ana Sayfa / Yaşam / Mehmet Ali Büyüksarıoğlu nereli, kim ve neci

Mehmet Ali Büyüksarıoğlu nereli, kim ve neci

Mehmet Ali Büyüksarıoğlu aslen nereli, kaç yaşında, neci ve kimdir bilgileri aranıyor. Beykoz’da Anadolu Hisarı’ndaki ünlü bir restoranda silahlı saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Ali Büyüksarıoğlu öz geçmişi ve neci olduğu google’da taranıyor.

Anadolu Hisarı’ndaki ünlü restoranda öldürülen Mehmet Ali Büyüksarıoğlu neci ve kimdir, Mehmet Ali Büyüksarıoğlu’nu kim ne için öldürdü sorusu yanıtını arıyor. Medyadaki haberlere göre Beykoz’da ünlü bir restoranda silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişinin Mehmet Ali Büyüksarıoğlu olduğu öğrenilirken zanlı Hüseyin M. S.’ın ise olay yerinde gözaltına alındı.

MEHMET ALİ BÜYÜKSARIOĞLU KİMDİRİ

Mehmet Ali Büyüksarıoğlu neci diye suralibilir. Beykoz Anadolu Hisarı’ndaki ünlü bir restoranda yaşanan silah saldırının iki grup arasında yaşanan husumetten dolayı gerçekleştiği öğrenildi. Restorana gelen Hüseyin M. S.’ın uzun zamandan beri husumeti olduğu Mehmet Ali Büyüksarıoğlu’na silahla ateş açtığı belirlendi. Silahlı saldırı sonucunda vücudunun çeşitli yerlerine 4 kurşun isabet eden Büyüksarıoğlu, ambulansla hastaneye kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Silahlı saldırı sırasında kırılan cam kırıkları nedeniyle iki şahsın hafif şekilde yaralandığı olay yerine sevk edilen polis ekipleri burada zanlıyı gözaltına aldı. Zanlı S.’ın olayın ardından restoranda bir masada oturmaya devam ettiği ve silahıyla birlikte bura gözaltına alındığı kaydedildi. S.’ın ilk ifadesinde olayı aralarındaki husumet nedeniyle gerçekleştirdiğini söylediği öğrenilirken polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Bakalım polis soruşturması sonucunda olayın gerçek nedeni ve gelişmeleri ne hep birlikte öğreneceğiz.

İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Hasan Kılıç’ın cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan., tarikat liderinin cenazesine katıldı. Erdoğan, İsmailağa cemaat liderinin cenazesinde. Cübbeli Ahmet. İsmailağa cemaatinin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting