Ana Sayfa / Kadınca / Evlat Kokusu nerede çekiliyor (Evlat Kokusu oyuncuları)
EVLAT KOKUSU DİZİSİ KONUSU

Evlat Kokusu nerede çekiliyor (Evlat Kokusu oyuncuları)

Evlat kokusu dizisinin seti, nerede çekildiği bilgileri. Evlat kokusu dizisi konusu ve oyuncuları çok beğenildi. Kanal D yeni dizi Evlat Kokusu 1. bölüm ve yayınlanacağı tarih şimdiden merak ediliyor. Yeni bölüm Evlat kokusu, konusuyla şoke edecek. Yeni yayına girecek dizilerden biri olan Evlat kokusu, Hande Soral ile güzel. Kanal D’nin yeni dizisi “Evlat Kokusu” yakında başlıyor. Dizi güçlü oyuncu kadrosu kadar sevgi, nefret, aşk ve entrikayı harmanlayan konusuyla da dikkat çekiyor.

Kanal D yeni dizi Evlat kokusu çekimleri sürüyor. Evlat kokusu seti için hiçbir masraftan kaçınılmadı. Evlat Kokusu dizisinin oyuhncuları da dizinin konusu da aslında bize yabancı değil. zengin ailenin yaşadıkları aşk nefret ana tema. Yapımını Endemol Shine Türkiye’nin, yönetmenliğini Erol Özlevi’nin üstlendiği “Evlat Kokusu” adlı dizi için geri sayım başladı. Başrollerini Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han ve Yeşim Salkım’ın paylaştığı dizi, yakında Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

EVLAT KOKUSU HOLLANDA’DA ÇEKİLDİ

Kanal D Evlat kokusu reytingleriyle coşabilir. Çekimlerine Amsterdam’da devam edilen ve Hollanda sahneleri Endemol Shine Hollanda ile ortaklaşa yürütülen “Evlat Kokusu”, Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan büyük bir sevgi, nefret, aşk, entrika ve fedakarlık öyküsünü ekrana taşıyacak.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting