Ana Sayfa / Ekonomi / EYT maaş Mart’ta

EYT maaş Mart’ta

SON DAKİKA EYT haberi. EYT’liler ilk maaşını Mart’ta alacak. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT’liler için tarih verdi. Akbaşoğlu yaptığı açıklamada, “EYT’liler Mart ayında maaşlarını alacaklar” dedi.

EYT maaş Mart’ta. EYT’lilerin beklediği haber, EYT’li ne zaman maaş almaya başlayacak açıklandı. EYT yakında Meclis’e geliyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar’a ilişkin durum netleşmeye başladı. 2,5 milyon EYT’liyi ilgilendiren Maaş bağlama sürecine ilişkin AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu açıklama yaptı. Akbaşoğlu “EYT en geç haftaya Meclis’e sunmayı planlıyoruz, maaşlar en geç Mart ayında yatırılacak. Bu konuda en ufak bir tereddüt söz konusu değil” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı EYT düzenlemesini içeren kanun teklifinin, Meclis Başkanlığı’na sunulması bekleniyor.

SOSYAL MEDYADA EYT TEPKİSİ

Mosyal medya kullanıcıları EYT haberine tepki gösterdi.

İşte bazı EYT yorumları.

Maaşımız Martta değil Şubatta bağlanmalı. Bu bizim için büyük bir hayal kırıklığı olacak. Yetki sizde, isteseniz 1 haftada bu iş biter.

Nasıl yıprandık nasıl psikolojilerimiz bozuldu Anlatmak mümkün değil

Söylemlerle değil, eylemlerle maaş zamanını göreceğiz! Önce kanunlaşsın öyle zamandan konuşulsun!

Eyt için insanlar kredi çekti borclandı sırf emekli olabilmek adına borçların geri ödemesi geldi yasa meclise gelmedi…Nasıl olacak şimdi?

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting