Ana Sayfa / Yaşam / FB TV’nin Ali Koç sansürü (FB TV linki)

FB TV’nin Ali Koç sansürü (FB TV linki)

Fenerbahçe televizyon kanalında Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç’a sansür uygulandı iddiası. Aziz  Yıldırım7ın kurduğu FB TV’De rakibi Ali Koç’a sansür. Fenerbahçe’de yarın yapılacak olan Seçimli Olağan Genel Kurul öncesinde bugün başkan adayları konuşma gerçekleştirecek. Kongre Üyeleri yerini almaya başladığı sırada Ali Koç stada girdi ve üyeler tarafından büyük alkışla karşılandı. Bu sırada canlı yayın yapan FB TV yayını kesti.

Ali Koç FB TV sansürüne uğradı. FB TV canlı yayın linki ve Ali Koç sansürü. Fenerbahçe’de başkanlık seçimi heyecanı yaşanmaya başladı. Bugün başkan adayları Ülker Stadı’nda yapılan genel kurulda konuşma gerçekleştirecek.

Bu genel kurul öncesinde kongre üyeleri stattaki yerlerini aldı. FB TV, kongrenin havasını canlı yayınla aktarıyordu. Kongrede neler yaşanacağı, bugün neler yapılacağı Fenerbahçe Televizyonu muhabiri tarafından anlatılırken, başkan adaylarından Ali Koç stada giriş yaptı. Bunun üzerine kongre üyeleri ayağa kalkarak Ali Koç’u hem alkışladılar hem de onun lehine tezahüratta bulundular.

Bu sırada muhabir anlattıklarını bitirdi ve canlı yayın stattan stüdyoya çevrildi. Bu durum ‘Ali Koç’a sansür yapıldı’ olarak yorumlandı.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting