Ana Sayfa / Spor / Fenerbahçe Beko,Y unan koçu gönderdi

Fenerbahçe Beko,Y unan koçu gönderdi

Fenerbahçe Beko’da başantrenör ile yola ayrıldı. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nda, başantrenörü Dimitris Itoudis dönemi sona erdi

Itoudis Fenerbahçe Beko’dan gönderildi. Fenerbahçe Beko, başantrenör Dimitri Itoudis’in görevine son verildiğini duyurdu.

Geçen sezon başında Fenerbahçe’de göreve başlayan Itioudis, son dönemde Euroleague’de alınan başarısız sonuçların ardından sarı lacivertli kulübe veda etmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe Kulübü, Yunan çalıştırıcı Itoudis’in ayrılığına ilişkin, şu açıklamayı yaptı:

2022-23 sezonundan bu yana baş antrenörlüğümüzü yapan Dimitris Itoudis ile yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Ailesi’ne verdiği katkılardan dolayı Dimitris Itoudis’e teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki döneminde kendisine başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

SON 4 MAÇINI KAYBETTİ

Fenerbahçe Beko, hem Basketbol Süper Ligi hem de Euroleague’de son dört karşılaşmasını kaybederek zorlu bir dönemden geçiyor.

Takım, yerel ligde Beşiktaş ve Anadolu Efes’e yenilirken, Avrupa sahnesinde ise Baskonia ve Barcelona’ya karşı mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe Beko, Süper Lig’de oynadığı 11 maçta 8 galibiyet ve 3 yenilgi elde etti.

Euroleague’deki performansında ise 13 maç sonunda 6 galibiyet ve 7 mağlubiyetle mücadele ediyor.

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting