Ana Sayfa / Genel / Fenerbahçe-Denizlispor canlı maçı

Fenerbahçe-Denizlispor canlı maçı

Son dakika Fenerbahçe haberleri. Fenerbahçe transferleri Ocak dönemi. Canlı Fenerbahçe Denizlispor hazırlık maçı canlı kanalı. Antalya’da Fenerbahçe hazırlık maçları. Denizlispor Fenerbahçe hazırlık maçı FB TV canlı 8 Ocak. 8 Ocak pazar canlı maçlar hazırlık maçları Fenerbahçe. 

Canlı Fenerbahçe Denizlispor pazar canlı yayın kanalı ve maçın canlı anlatımı. Fenerbahçe haberleri Fenerbahçe son dakika gelişmeleri. Fenerbahçe transferleri ve Fenerbahçe’nin hazırlık maçları Ocak 2017

DENİZLİSPOR FENERBAHÇE İLE HAZIRLIK MAÇI

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya’ya uçan Fenerbahçe, yeni yıldaki ilk maçını da bu kentte yapacak. Fenerbahçe ile TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, yarın Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak maçta karşı karşıya gelecek.

Daha önce aynı gün ve aynı statta oynanması planlanan Fenerbahçe-Go Ahead Eagles maçının iptal edilmesine üzerine Fenerbahçe aynı saatte Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Biletlerine Biletix’ten ulaşılabilecek maça, Antalya ve civar illerdeki taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Maç ayrıca FB TV ekranlarından da canlı yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

Pedofililerin organı kesilecek

Kazakistan’dan tarihi adım. Sapık ve sapkınların cinsel organı kesilecek. Kazakistan’da “pedofililerin cinsel organı kesilme” yasası …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting