Ana Sayfa / Genel / Fenerbahçe Osmanlıspor maçı özeti ve golleri

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı özeti ve golleri

Fenerbahçe Osmanlıspor maç sonucu ve özeti ile Süper Lig Fenerbahçe son puan durumu ve şampiyonluk iddiası. Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında zirve yarışında kopmak istemeyen Fenerbahçe evinde Osmanlıspor’u 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe 2-0 Osmanlıspor maç sonucu, golleri ve geniş özeti. Fenerbahçe zirve yarışından kopmamak için maçlara asılmaya devam edilyor.  Ülker Stadyumu’nda oynanan maçta ev sahibi Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 54. dakikada Skrtel ve 60. dakikada Soldado kaydetti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 54 yapıp zirve takibini sürdürürken, Osmanlıspor 28 puanda kaldı.

İŞTE İLK 11’LER
Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Dirar, Mehmet Topal, Josef, Alper, Giuliano, Soldado
Osmanlıspor: Karcemarskas, Yalçın, Ceyhun, Pinto, Anıl, Muhammed, Musa, Umar, Serdar, Regattin, Mehmet Batdal
Alper Potuk 7 hafta sonra
Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Alper Potuk, Süper Lig’de 7 hafta sonra ilk 11’de forma şansı buldu. Sarı-lacivertlilerle ligde son olarak 20. haftadaki Gençlerbirliği maçında ilk 11’de oynayan Alper, sonraki 7 karşılaşmanın 6’sında yedek kalmış, 1 müsabakada ise cezası nedeniyle kadroya girememişti.

Fenerbahçe’de 2 eksik
Fenerbahçe, Osmalıspor karşısına iki futbolcusundan yoksun çıktı. Sarı-kart cezalısı Chahechouhe ile sakatlığı tam düzelmeyen Vincent Janssen, kadroda yer almadı. Teknik direktör Aykut Kocaman, bu isimlerin dışında Ozan Tufan’ı da geçen haftalarda olduğu gibi yine maç kadrosuna dahil etmedi.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting