Ana Sayfa / İlginç / Fener’in bu akşamki Sturm Graz maçı canlı yayını

Fener’in bu akşamki Sturm Graz maçı canlı yayını

Bu akşam Sturm Graz Fenerbahçe maçı canlı yayın kanalı ve internette şifresiz maç linki. Fenerbahçe, bu akşam Sturm Graz  maçına çıkıyor. Sturm Graz-Fenerbahçe maçına doğru.. Sarı-lacivertlilerin, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda bu akşam Sturm Graz’la 15 bin 300 seyirci kapasiteli Mercur Arena’da oynayacağı maç için şu ana kadar 14 bin bilet satıldı. Avusturya Steiermark Emniyet Amirliği, müsabakayı güvenlik açısından yüksek riskli maç olarak değerlendiriyor

Sturm Graz ile Fenerbahçe bu akşam oynuyor maçın canlı yayını. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda bu akşam Avusturya temsilcisi Sturm Graz’la 15 bin 300 seyirci kapasiteli Mercur Arena’da oynayacağı maç için şu ana kadar 14 bin biletin satıldığı duyuruldu. Sarı-lacivertlilerin bu akşam oynayacağı sezonun ilk resmi maçına hem Avusturyalı hem de Türk taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Sturm Graz Kulübünden yapılan açıklamaya göre biletlerin 14 bini satıldı. Maç saatine kadar kalan biletlerin de tükenmesi bekleniyor. Fenerbahçe taraftarına ayrılan bin 500 bilet de tükendi. Türk taraftarların Sturm Graz tribününden de bilet aldığı öğrenildi.
Sturm Graz Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Sturm Graz Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yüksek riskli maç

Avusturya Steiermark Emniyet Amirliği tarafından yapılan açıklamada, Sturm Graz-Fenerbahçe müsabakasının güvenlik açısından yüksek riskli maçlar arasında görüldüğü belirtildi. Karşılaşma öncesi ve sonrası Mercur Arena’nın etrafında güvenlik bölgesi oluşturulacağı kaydedildi. Açıklamada, güvenlik bölgesini ihlal eden kişilerin 500 avro para cezası ya da 2 hafta hapis cezasına çarptırılacağı, polise mukavemet edenlerin ise tutuklanacağı aktarıldı.
Sturm Graz Fenerbahçe maçı öncesi istatistikler
Türk takımları ile Avusturya takımları Avrupa kupalarında 30 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Avusturya takımlarının 13-11’lik üstünlüğü bulunuyor. Türk takımları Avusturya takımları ile Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı 15 maçın üçünü kazandı. Fenerbahçe Avrupa kupalarında Avusturya takımlarına hiç yenilmedi ve bu maçların tamamında gol attı.
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı sekiz ön eleme turunun sadece birinde elendi; 2010/11 sezonunda PAOK’a elenmişlerdi. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi?nde oynadığı bu sekiz ön eleme turundaki 16 maçta sadece iki kez yenildi. Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarında ön elemelerde attığı son dört golün üçü Miroslav Stoch’dan geldi. Sturm Graz Avrupa kupalarında evinde oynadığı son yedi maçın tamamını kaybetti ve bu maçlarda ortalama 2 gol yedi.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting