Ana Sayfa / Kadınca / Fi Dizisi Serenay Sarıkaya yatak sahnesi
Fİ DİZİSİ FRAGMANI VE SERENAY SKARIKAYA'NIN YATAK SAHNESİ

Fi Dizisi Serenay Sarıkaya yatak sahnesi

Mehmet Günsur ve Serenay Sarıkaya’nın yatak sahnesi Fİ dizisine damgasını vurdu. Fi dizisi oyuncuları konusu ve yayınlanacağı internet sitesi. Türkiye’nin ilk internet dizisi Fi’de Serenay Sarıkaya’nın yatak sahneleri diziye damga vuracak. 

Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsur’un sevişme sahnesi Fi dizisi geceye damga vuracak. İnternetten yayınlanacak olan Fi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu çok konuşulacak. Mehmet Günsur ve Serenay Sarıkaya’nın ateşli yatak sahneleri diziye damga vuracak. Bir internet dizisi projesi olarak hayatımıza girecek olan Fi dizisinin fragmanı yayınlandı.
Sadece interent üzerinden yayınlanacak bir dizi olmasıyla değil aynı zamanda Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi gibi isimleri kadrosunda bulundurmasıyla da büyük ilgi uyandıran Fi dizisinin ilk fragmanı seyircisiyle buluştu.

Fİ DİZİSİ FRAGMANI VE SERENAY SKARIKAYA’NIN YATAK SAHNESİ

Fİ DİZİSİ İLK BÖLÜM TARİHİ
Fi-Çi-Pi’ üçlemesinden yola çıkarak Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan ve Ay Yapım imzası taşıyan dizi 31 Mart’ta izleyici ile buluşacak. Dizinin fragmanında en dikkat çeken ve üzerinde konuşulan yeriyse, Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’ün sevişme sahnesi oldu. Bu görüntüler sosyal medyada da büyük ses getirdi.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting