Ana Sayfa / Yaşam / G. Saray ŞL rakipleri 2018-2018

G. Saray ŞL rakipleri 2018-2018

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın rakipleri belli oldu. Porto  Galatasaray maçı. Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı ve Galatasaray Schalke maçları dikkat çekecek. Şampiyonlar Ligi’nde kura çekimi yapıldı ve temsilcimiz Galatasaray’ın rakipleri belli oldu. Kuraya dördüncü torbadan katılan Galatasaray, D Grubu’nda yer aldı ve Porto, Lokomotiv Moskova ve Schalke ile eşleşti.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi grubu ve rakipleri belli oldu. Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray’ın rakipleri belli oldu. Monaco’da gerçekleştirilen kura çekimine dördüncü torbadan katılan sarı kırmızılı ekip D Grubu’nda Lokomotiv Moskova, Porto ve Schalke ile eşleşti.

Şampiyonlar Ligi’nde grup maçları 18-19 Eylül’de başlayıp 11-12 Aralık’ta sona erecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, adlarını son 16 turuna yazdıracak. Üçüncü bitirecek ekip ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Süper Lig şampiyonu unvanıyla, “Kupa 1″e doğrudan katılma şansı yakalayan Galatasaray, Türkiye’yi gruplarda temsil edecek tek takım olacak.

Son üç sezon İspanya ekibi Real Madrid’in mutlu sona ulaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nin finali, 1 Haziran’da Madrid’deki Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

İşte kura çekimi sonrasında gruplar;

A GRUBU: Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Monaco, Club Brugge

B GRUBU: Barcelona, Tottenham, PSV Eindhoven, Inter

C GRUBU: Paris Saint Germain, Napoli, Liverpool, Kızılyıldız

D GRUBU: Lokomotiv Moskova, Porto, Schalke 04, GALATASARAY

E GRUBU: Bayern Münih, Benfica, Ajax, AEK

F GRUBU: Manchester City, Shakhtar Donetsk, Lyon, Hoffenheim

G GRUBU: Real Madrid, Roma, CSKA Moskova, Viktoria Plzen

H GRUBU: Juventus, Manchester United, Valencia, Young Boys

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting