Ana Sayfa / Yaşam / MP 30 Ağustos özel çekiliş sonuçları

MP 30 Ağustos özel çekiliş sonuçları

30 Ağustos Milli Piyango çekiliş sonuçları ikramiye kazanan numaralar ve büyük ikramiye çıkan numaralar. MP 30 Ağustos çekilişi amorti numaraları ve Milli Piyango ile ilgili merak edilenler. Milli Piyango 30 Ağustos özel çekilişi için nefesler tutuldu, gözler çekilişin yapılacağı kritik saate çevrildi. Milli Piyango 30 Ağustos özel çekilişi, MPİ’nin Ankara Kızılay’daki binasında gerçekleşecek ve sonuçlar MPİ’nin resmi internet sitesinden yayımlanacak. Peki; çekiş saat kaçta? İşte 30 Ağustos Milli Piyango sorgulama sayfası…

Milli Piyango 30 Ağustos Özel çekilişi ikramiye kazanan numaralar sorgulaması. Milli Piyango bileti 30 Ağustos çekiliş sonuçları saat 17’de. Milli Piyango çekilişi her ayın 9, 19 ve 29’unda gerçekleşiyor. Dolasyısıyla dün yani 29 Ağustos’ta gözler Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından yapılacak çekilişe çevrildi. Ancak beklenen çekiliş gerçekleşmedi. 30 Ağustos Milli Piyango Özel çekilişi nedeniyle dün akşam yapılacak çekiliş iptal edildi. Peki; 30 MPİ’nin AnkaraKızılay’daki binasında noter huzurunda yapılacak. Çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi – MPİ’nin resmi internet stesinden yayımlanacak. Çekiliş saati ise MPİ tarafından saat 17.00 olarak belirlendi. Ancak büyük ikramiyeyi belirleyecek olan amorti çekilişi ise saat 18.00 olarak ilan edildi.
MİLLİ PİYANGO SORGULAMA
Milli Piyango 30 Ağustos çekilişi, Milli Piyango İdaresi – MPİ’nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacak. Çekilişten kısa bir süre sonra,sonuçlar MPİ’nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacak.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting