Ana Sayfa / İlginç / Galatasaray-Sivasspor maçının sonucu 3-2

Galatasaray-Sivasspor maçının sonucu 3-2

Canlı maç izle Galatasaray-Sivasspor maçının sonucu golleri ve tartışmalı pozisyonları. Galatasaray Demir Grup Sivasspor maçı ile milli ara sonrası Süper Lig’de heyecan başladı. Ligde 8. haftanın açılış maçında Galatasaray, konuğu Sivasspor’u 3-2 mağlup etti. Puanını 13 yapan Aslan, maç fazlasıyla 2. sıraya oturdu ve 5 maç sonra ilk kez kazandı. Karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Sivasspor ise 12 puanda kaldı.

Galatasaray, Sivasspor’u 3-2 yenerek süper Lig’de zirve yarışına ortak oldu. süper Lig Galatasaray’ın son puan durumu. Süper Lig’de 8. haftanın açılış maçında Galatasaray, Demir Grup Sivasspor’u konuk etti. Son 5 resmi maçında galip gelemeyen Aslan, 3-2’lik skorla üç puana uzandı ve galibiyet hasretine son verdi. Galatasaray puanını 13 yaparken Sivasspor ise 12 puanda kaldı.

GOLLERİ KİMLER ATTI Galatasaray’ın golleri 21 ve 42’de (pen.) Florin Andone’den ve 74’te Babel’den geldi. Rumen golcü sarı-kırmızılı formayla ilk gollerine imza attı. Sivasspor, 69’da Kone ve 84’te Erdoğan golleri kaydetti.Son bölümü nefes kesen maçta zor da olsa kazanan Aslan, 9. haftada deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacağı dev derbi öncesi moral depoladı ve maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.

Galatasaray, Sivasspor galibiyetiyle ligde Türk Telekom Stadyumu’ndaki son 40 müsabakada rakiplerine 3 puan kaptırmadı. Aslan, söz konusu maçlarda 33 kez rakiplerini mağlup ederken, 7 defa da berabere kaldı. Cimbom, ligde sahasında en son 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup olmuştu.

MÜCADELEYİ YAKLAŞIK 35 BİN TARAFTAR İZLEDİ
Galatasaray, bu alanda hem ligin devam eden en uzun yenilmezlik serisini hem de kendi tarihinin en uzun iç saha yenilmezlik serisini elinde bulunduruyor.

Öte yandan Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasını Türk Telekom Stadyumu’nda toplam 34 bin 632 biletli seyirci izledi.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting