Ana Sayfa / Kime Ait / Garanti Bankası emekli promosyon anlaşması

Garanti Bankası emekli promosyon anlaşması

Garanti Bankası SGK ile emekliye promosyon anlaşmasını imzaladı. SGK, kamu bankalarının ardından özel bankalarla da emekli promosyonu imzalara başladı. Garanti Bankası’nın emekliye promosyon miktarı da diğer bankalara göre daha avantajlı. Hangi emekli ne kadar maaş promosyonu alacak listesi de netleşiyor. SGK emeklilere promosyonla ilgili 3. anlaşmayı Garanti Bankası ile gerçekleştirdi.

Emekli maaşına promosyon için Garanti Bankası ile de anlaşma imzaladı  Kamu bankaları daha önce emekliye promosyon için anlaşmıştı SGK ile şimdi de özel bankalar anlaşma masasına oturuyor. Garanti Bankası emekli aylığı için promosyon ödemesini hemen yapacak Mart’ta. SGK. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yaklaşık 11,5 milyon emeklinin aylıkları karşılığında banka promosyonu alabilmesini sağlayacak ödemelerle ilgili 3. anlaşmayı gerçekleştirdi.
SGK, promosyon için Garanti Bankası ile anlaşma imzaladı. Daha önce İş Bankası ve Ziraat Bankası‘yla da protokol imzalanmıştı. Başka bankalarla da görüşmeler sürüyor.

ÖDEMELER MARTTA BAŞLIYOR
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ödemelerin mart ayından itibaren başlayacağını açıklamıştı.
Hesapların 3 yıl bankada tutulması karşılığı emeklilere promosyon ödemesi yapılacak. Ödeme tek seferlik olacak.

EMEKLİLERİN ALACAĞI PROMOSYON TUTARI NET
Kamu bankaları 1000 lira altında emekli maaşı alanlara bir seferde 300 lira, 1000-2000 arası alanlara 375 lira, 2000 lira üzeri alanlara 450 lira ödeme yapacak.

Sabah’ın haberine göre, bazı özel bankaların çıtayı yükselterek, promosyon tutarını 600-900 liraya çıkardığı belirtiliyor.
En çok merak edilen konu ödemelerin ne zaman yapılacağı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, emeklilere verilecek promosyonla ilgili olarak, “İnşallah mart ayında alacaklar” dedi.
Uygulamadan 11,5 milyon emekli yararlanacak. Emeklilerin 8.5 milyonu yani yaklaşık yüzde 75’i 1,000-2,000 TL aralığında, yaklaşık yüzde 6.5’i 2,000 TL üzerinde, yaklaşık yüzde 20’si 1,000 TL altında emekli maaşı alıyor.
Hesapların 3 yıl bankada tutulması karşılığı bu ödeme yapılacak. Ödeme tek seferlik olacak.
Emekli promosyonlarıyla maaşa ilave olarak toplamda 5 milyar liralık bir kaynak sağlanacak.
Devlet emekli maaşını bankalara yatırıyor. Bu yüzden bankalar emeklilere buna karşılık bir imkan sağladılar.

Bankalarla imzalanacak protokol ile; emeklilere promosyonun yanı sıra, maaşın tamamının ATM’den tek seferde ücretsiz çekilmesi, maaş hesapları için hesap işletim ücreti muafiyeti gibi imkanlar da sağlanacak. Emekliler, hangi banka promosyon protokolüne imza atmışsa, maaşını o bankaya taşıyacak.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI

İlginizi Çekebilir

Restorant ve Cafe boykotu büyüyor

Türkiye genelinde 20-21 Nisan’da lokanta., cafe ve restorantlara gitmeme boykotu büyük bir hızla yayılıyor. lokanta, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting