Ana Sayfa / Kadınca / Gazeteci Merve Şebnem Oruç namaz kılıyormuş

Gazeteci Merve Şebnem Oruç namaz kılıyormuş

AK Parti’nin en önemli kadın gazetecilerinden olan ve özel yayınlar kraliçesi ve AK Parti Kulislerinin vazgeçilmez kızı olarak bilinen ünlü gazeteci Merve Şebnem  Oruç bir özelliğini daha okuyucularına gösterdi ve ben namaz kılıyorum, bakmayın saçımın başımın açık olduğuna mesajını verdi. En muhafazakar kadın gazeteci benim imajını da pekiştirmeye çalışan Merve Şebnem Oruç AK Partililerden büyük övgü aldı “En müslüman gazeteci kız bizim kız” tebrikleri ile karşılandı. Daily Sabah gazetesi köşe yazarı Merve Şebnem Oruç, Çankaya Köşkü’ndeki mescitten fotoğrafını takipçilerine “yastık ısırtıp bardak fırlattıracak” diyerek paylaştı.

Gazeteci Merve Şebnem  Oruç, Erdoğan ile özel yayına yatsı namazını kılarak çıkmış fotosunu paylaştı bakın ben mescitteyim bakmayın saçımın açık olduğunu namazımı kıldım türünden bir paylaşımla duyurdu.İktidara yakınlığıyla bilinen Daily Sabah yazarı Merve Şebnem Oruç, Çankaya Köşkü’nde yatsı namazı kıldığını gösteren fotoğrafını paylaştı.

“EN AZINDAN SAÇLARINI ÖRTSEYDİN ÜNLÜ GAZETECİ KIZ” 

BAZI YORUMCULARDA FOTOLARA BARİ NAMAZ KILDIĞIN O MÜBAREK MESCİTTE SAÇLARINI ÖRTSEYDİN DİYE SİTEM DE DE BULUNDU MERVE ŞEBNEM ORUÇ’A. Ne varki Foto kolaj dediğimiz teknikle servis edildiği için aslında o mescitte Şebnem Merve Oruç görünmüyor. Sadece mescidin fotoğrafı bulunuyor. 

Merve Şebnem Oruç’un paylaştığı fotoğrafta, köşkteki mescidin girişinde çıkarılmış bir çift topuklu ayakkabı ve halıya serilmiş seccadeler görünüyor.

Oruç, fotoğrafı “Size bir kez daha yastıkları ısırtıp bardakları fırlattırıp “iyi geceler” diyeyim o zaman: Çankaya Köşkü’nde yatsı namazı..” ifadeleri ve sonuna da gülme emojisi kullanarak paylaştı.

Oruç, paylaşımı sonrası sosyal medyada namaz üzerinden gösteriş yapmakla eleştirildi. Oruç, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TRT 1 ve TRT Haber’e konuk olduğu ve Çankaya Köşkü’nden yapılan ortak özel yayında,  Erdoğan’a sorular yönelten isimlerden biriydi.

 

İlginizi Çekebilir

Fevzi Kardeseci öldü

Yeşim Erçetin’in kocası Fevzi Kardeseci öldü. ABD’de yaşayan Yeşim Erçetin eşini kaybetti. 2 yıl önce …

Sınırsız Hosting