Ana Sayfa / Kadınca / Gelin ayakkabısı seçimi

Gelin ayakkabısı seçimi

Gelinliğiniz hazır ya ayakkabı? İşte evlilik hayali kurna ve gelinlik kadar önemli bir bölüm yani gelin ayakkabısı. 2018 gelin ayakkabıları geçen yıllara göre çok daha zarif ve güzel. Gelinler ayakkabı seçerken bakın nelere dikkat etmeli. 

Gelin ayakkabısı seçimi nasıl yapılmalı, gelinliğe göre ayakkabı nasıl alınır diye birçok evlilik hazırlığı yapan kadın araştırma yapar.  Uzmanlar, gelin ayakkabısı seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini şöyle sıralıyor: Öncelikle rahat edebileceğiniz ve gelinliğinize uygun bir ayakkabı seçmelisiniz Eğer gelinliğiniz taşlı bir modelden oluşuyorsa ayakkabınızda da taşlı modelleri tercih edebilirsiniz Ayakkabınız, kesinlikle büyük olmamalıdır. Bu telaşlı gününüzde sahnedeki heyecanınızla ayağınızdan çıkması gibi bir risk taşımamalıdır Kış düğünü yapıyorsanız açık modelleri tercih etmeyin Eğer mini gelinlik giyecekseniz uzun gelin ayakkabıları da sizi çık gösterecektir Sadece farklı olmasını istiyorsanız abartılı veya beyaz dışında renkler seçmeniz kesinlikle önerilmiyor Normal yaşantınızda topuklu ayakkabı giymeye çok fazla alışkın değilseniz çok yüksek topukluları tercih etmeyin, etseniz dahi önceden ayağınızın alışması için provalar yapın.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting