Ana Sayfa / Kadınca / Gelinlik 2022 modelleri ve fiyatları

Gelinlik 2022 modelleri ve fiyatları

Gelinlik 2022 modası, renkleri ve fiyatları. 2022 model gelinlikler. bu yılın en gösterişli, zarif ve dikkat çeken gelinlik modelleri. Genç kızların rüyası gelinlik modelleri 2022 ve tasarımları. Her bedene göre gelinlik modelleri. Uzun, kısa, açık, seçik 2022 gelinlik modelleri ve tasarımları. En çok beğenilen 2022 gelinlik model ve tasarımları. Gelinlik modelleri de moda ile birlikte sürekli bir değişim içerisinde… Bu sene evlenecekler, sadeliği ve 21. yüzyılın etkileyici terzilik becerilerini bir araya getiriyor. İşte, hemen satın almak isteyeceğiniz bir birinden güzel gelinlik modelleri


2022 yeni sezon gelinlik modası ve gelinlik modelleri ışıltılı ve gösterişli havalarını korurken, 21. yüzyılın minimal çizgilerini ve sadeliğini beraberinde getiriyor.

Gelinlik 2022 model ve tasarımları. Kabarık ya da omzu açık gelinlik 2022 modelleri. tesettürlü 2022 gelinlik modelleri. 2022 en çok tercih edilen gelinlik modelleri. Gelinlik modasında asalet arayanlar sadeliğe yöneliyor. İnce işlenmiş gübürler tüm gelinlik gövdesinde kendini gösteriyor.


Ten rengi ve dantelin muazzam uyumu inceliği ve tazeliği yansıtıyor. Masumiyet küçük detaylarla kendini gösteriyor.
Gelinlik modasında yeni sezonda kendini gösteren bir detayda spor çizgilerin artmış olması. Parlak şatafatlı işlemeler yerini daha düz ve sert hatlara bırakıyor.


Kabarık etekler hala kullanılsa da geçen senelerden bu yana etkisini gösteren tarz dar vücudu gösteren balık etekler…
Gelinlik modelleri 2022’de düz dantelleri işaret ediyor. Kabarık gelinlik sevenler, daha uzun gösteren düz ve az tarlatanla hazırlanmış modelleri tercih ediyor.


Sadeliği sevenler, rahat bir düğün geçirmek isteyenlerin sayısında da yükseliş var.

İlginizi Çekebilir

Ceyda Ersoy hostese saldırdı

Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy bu kez hostese saldırı haberi ile gündem oldu. “Ciciş Kardeşler” olarak …

Sınırsız Hosting