Ana Sayfa / İlginç / Getafe-Trabzonspor maçının sonucu 1-0

Getafe-Trabzonspor maçının sonucu 1-0

Trabzonspor Getafe maçını 10 kaysbetti deplasmanda. Getafe Trabzonspor maçının sonucu golü ve maçın önemli anları. Getafe Trabzonspor maçı ile UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşaması heyecanımız başladı. Temsilcimiz deplasmanda Getafe’ye 1-0’lık skorla mağlup oldu. Trabzonspor’da Uğurcan performansıyla devleşti.

Getafe-Trabznspor maçı kaç kaç bitti sorusunun yanıtı 1-0 oldu. UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Trabzonspor, Getafe ile bir araya geldi. Bordo-mavililer sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Uğurcan kalesinde devleşip Fırtına’yı son anlara kadar maçta tutsa da son bölümde yakaladığımız fırsatlardan sonuç alamadık.
Dk. 7: Her iki takım da topu çok fazla yükselterek başladı. Hava topu mücadeleleri bu bölümde sıkça göze çarptı.
Dk. 18: GETAFE GOLÜ BULDU! Garcia’nın sol kanattan arka direğe doğru yaptığı ortasına bomboş bir şekilde yükselen Angel Rodriguez’in kafa vuruşu üst direğe çarpıp ağlarla buluştu.
Dk. 20: Joao Pereira sağ kanattan Sörloth’a doğru uzun bir taç atışı kullandı. Oluşan karambolde topu ceza sahasında bir anda önünde bulan Sosa’nın vuruşu ise savunmaya çarpıp kornere gitti.
Dk. 41: Trabzonspor bu bölüme kadar Getafe’nin orta sahadaki presini aşamadı.
Dk. 58: TRABZONSPOR ETKİLİ GELDİ! Temsilcimiz tempo yükseltti. Sol kanatta Nyom’u geçen Nwakaeme, içeri doğru yerden çevirdi. Getafe savunması son anda ayak koyup topun Sturridge’le buluşmasını engelledi.
Dk. 80: Bu dakikaya kadar Kenedy ve Mata ile etkili fırsatlar bulan Getafe’nin karşısında Uğurcan devleşti.
Dk. 86: GETAFE’DEN POZİSYON! Savunma arkasına atılan uzun pasın ardından ceza sahasının sağ çaprazından şut imkanı bulan Rodriguez’in vuruşunu yine Uğurcan çıkardı.
Dk. 89: TRABZONSPOR NET FIRSATI KAÇIRDI! Sosa orta sahada kazandığı topu Sturridge’e verdi. Ceza sahasının sağ çaprazından içeri giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan İngiliz golcünün vuruşuna ise savunma araya girip kornere gönderdi.
Trabzonspor taraftarı takımını Madrid deplasmanında yalnız bırakmadı.

İlginizi Çekebilir

The Simpsons Larry öldü

The Simpsons karakteri Larry öldü. İlk bölümden beri The Simpsons’ta yer alan ‘Larry’ karakteri öldü …

Sınırsız Hosting