Ana Sayfa / Kadınca / Gonca Vuslateri kiminle evlendi

Gonca Vuslateri kiminle evlendi

Gonca Vusslateri kocası kim, kiminle evlendi. Hamile Gonca Vuslateri nikah kıydı eşi neci ve kim soruları. Yedi aylık hamile oyuncu Gonca Vuslateri karnı burnunda gelin oldu. Vuslateri, ismini sır gibi sakladığı bebeğinin babasıyla dünyaevine girdi.

Gonca Vusleteri’nin kocası kim neci ve nereli soruları. Gonca Vuslateri’nin bebeğinin babası kim kiminle evlendi. Gonca Vuslateri’den sevindiren haber geldi. Geçtiğimiz ekim ayında bebek beklediğini açıklayan oyuncu hamileliğinin yedinci ayında bebeğinin babasıyla nikah masasına oturdu.

Vuslateri mutlu gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Vuslateri paylaşımına şu notu düştü:

“Evet. Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu. En çok kadınların, sakın karıştırılmasın ‘kadınların’ linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu. Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani. Sessizce dağılabiliriz. Başka gündemlerde görüşmek üzere.

Ve benim biricik Monem, Sana aşık olduğumu anladığım anı hatırlıyorum da…

Bir gece yarısı felaket tartışmışız, yer gök inliyor… Hızlı hızlı yürüyordum kaldırımda… Kendiliğinden yavaşlayıp, yorulduğunda bedenim, olduğum yerde kalakalmıştım… Kendimi aşka direnirken bulmuştum. Beynimin içinde öğretilenlerden koca bir balon… ‘Aşk diye bir şey yok’ sesi… Kimseyle ömür boyu yaşamak ve yaşlanmak istememek… Hepsi. Birbirimizin hislerine teslim oluşumuzun ve hayat hikayemizin merakla nereye akacağını izlemeye koyulduğumuz resmi olarak ilk gün, bir iki haftaya ilk yıl… Darısı sevenlerin başına. Diyeyim bari. O zaman dans.”

İlginizi Çekebilir

Murat Yıldırım, Teşkilat’tan ayrılıyor

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ayrılıyor. Teşkilat başrol diziyi bırakıyor. Dört sezondur ekran macerasına devam eden …

Sınırsız Hosting