Ana Sayfa / İlginç / Green Card 2023 başvuru tarihleri

Green Card 2023 başvuru tarihleri

Green Card 2023 başvuruları ne zaman bitecek, neler gerekiyor en iyi başvurma yolları neler. Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kalıcı ikamet hakkı veren Green Card başvurusu hakkındaki araştırmalar sürüyor ve Green Card başvurusu ne zaman? Araştırılıyor. Peki, Green Card başvurusu ne zaman? 2023 Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır?

2023 Green Card başvuru tarihleri ve son başvuru zamanı. Green Card başvurusu ne zaman? Sorusu, başvuruların birçok farklı haberde yer almasının ardından gündeme geldi. Özellikle ilk kez başvuruyu yapacak olan birçok kişi, 2023 Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? Sorusunu arama motorlarında sorgulatılıyor. Peki, Green Card başvurusu ne zaman? 2023 Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Green Card başvuru ekranı!

ABD’de oturum ve çalışma hakkı kazanma girişimlerinden birisi olan Green Card başvuru süreci, bugün 19: 00 itibariyle başladı. Green Card başvurusu için son tarih: 7 Kasım 2023, saat 19:00 olarak belirlendi. Başvurunun tamamen ücretsiz olduğunu belirtelim. Herhangi bir yere ücret ödeyerek şansınız da artmıyor. Öyle ki çekiliş tamamen rastgele yapılıyor.

Green Card başvurusu için resmi internet sitesi olan DV Lottery resmi web sitesini (https://dvprogram.state.gov) ziyaret edin. Başvurular sadece bu resmi siteden yapılmalıdır. Üçüncü taraf veya aracı kurumlarla başvuru yapmaya çalışmaktan kaçının.

Öncelikli olarak geçtiğimiz yılla birlikte pasaport şartının kaldırıldığını belirtelim. Kimlik kartınız ile başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

The Simpsons Larry öldü

The Simpsons karakteri Larry öldü. İlk bölümden beri The Simpsons’ta yer alan ‘Larry’ karakteri öldü …

Sınırsız Hosting