Ana Sayfa / Yaşam / GS-BJK canlı saati ve kanalı

GS-BJK canlı saati ve kanalı

Canlı Galatasaray Beşiktaş maç kanalı, tarihi ve saati. Canlı 27 Şubat Galatasaray, Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş’ı Türk Telekom Arena’da ağırlayacak. Beşiktaş’ta Querasma Galatasaray maçında oynayabilecek mi, son durumu. 

Süper Lig Galatasaray Beşiktaş 22. hafta derbi maç saati ve canlı yayın kanalı. Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı şampiyonluk yarışını etkileyecek en kritik mücadelelerden. Futbolseverler maça günler olmasına rağmen, “Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, kaçta?” sorusunu soruyor. Beşiktaş ve Galatasaray’ın zirve yürüyüşünü yakından ilgilendiren mücadele ile ilgili tüm detayları haberimizde topladık. Galatasaray-Beşiktaş canlı/grafikli anlatım linki de maç esnasında haberimizde..
Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı futbolseverlerin sezonun ikinci yarısında izleyeceği en önemli mücadelelerden biri olacak. Galatasaray, Süper Lig’in 22. haftasında Beşiktaş’ı Türk Telekom Arena’da ağırlayacak. Zorlu maçtan çıkacak sonuç zirvedeki diğer takımları da yakından ilgilendiriyor. Bu önemli mücadele futbolseverler tarafından, “Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman, kaçta başlayacak?” şeklinde sorgulatılıyor. İşte Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile ilgili tüm detaylar.

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı TFF’nin açıkladığı programa göre 27 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Türk Telekom Arena’daki mücadele beinsports 1 kanalından naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş ile Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek 90 dakikayı internet üzerinden takip etmek de mümkün olacak. “Galatasaray-Beşiktaş canlı” linki ile derbi maçını fanatik.com.tr’de canlı/grafikli anlatım linki ile anlık olarak takip edebileceksiniz.
Q7 OYNAYABİLECEK Mİ
Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalayan Beşiktaş’a, önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray serbisi öncesi yıldız futbolcu Quaresma’dan kötü haber geldi. Karşılaşmanın 82. dakikasında aldığı darbe sonucu sakatlanan Portekizli isim, saha kenarında tedavi gördükten sonra mücadeleye devam etmişti.

BeIN Sports’un haberine göre, karşılaşma sonrası tetkikleri yapılan Quaresma’nın sol diz kapağında darbeye bağlı kanama ve ödem tespit edildi. Tedavi altına alınan Portekizlinin derbide oynayıp oynayamayacağı ise 1-2 gün içerisinde netlik kazanacak.

İlginizi Çekebilir

Yasin Survivor veda etti

Dün gece Survivor elenen isim Yasin oldu. Survivor 2024 elenen isim Yasin dün akşam. Yunus …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting