Ana Sayfa / Kadınca / Gülse Birsel’in yeni filmi (Engin Günaydın oynuyor)
ENGİN GÜNAYDIN YENİ FİLM

Gülse Birsel’in yeni filmi (Engin Günaydın oynuyor)

Gülse Birsel’in yeni filmi ve oyuncu kadrosu belli oluyor. Engin Günaydın Gülse Birsel’in filminde başrol oynayacak. Avrupa Yakası’nın efsane oyuncuları Gülse Birsel ve Engin Günaydın sinema filmi için yeniden bir araya geldi. İkili yine milyonları güldürecek.

Gülse Birsel yeni bir filmle geliyor senaryo hazır. Engin Günaydın beyaz perdede Gülse Birsel’in yeni filminde oynayacak. Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, bir süredir üzerinde çalıştığı sinema filmi senaryosunu tamamladı. Filmde Avrupa Yakası’nın efsane karakteri Burhan canlandıran Engin Günaydın, başrol oynayacak.
DİZİ DEĞİL FİLM İÇİN BİR ARAYA GELMİŞLER

Engin Günaydın yeni bir Burhan tiplemesiyle sinema filminde rol alacak. Gülse Birsel, “Avrupa Yakası” dizisinde birlikte çalıştığı Engin Günaydın’la geçen kış birlikte görüntülenmiş, ikilinin yeni bir komedi dizisi için bir araya geldiği iddia edilmişti. Birsel ve Günaydın’ın dizi değil, sinema filmi için görüştüğü ortaya çıktı. Birsel, bir süredir üzerinde çalıştığı komedi filminin senaryosunu tamamladı. Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın üstlendiği filmde başrol de Günaydın’ın oldu.

İlginizi Çekebilir

Tefeciler Haydar Dümen’in eşine musallat olmuş

Haydar Dümen’in eşi tefecilerin kurbanı olmuş. Tefeciler haydar dümen7in eşini soyup soğana çevirliş üstelik kolundaki …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting