Ana Sayfa / İlginç / Güneş’te tespit edilen cisim

Güneş’te tespit edilen cisim

Güneş’te beklenmedik cisim. bilim insanları Güneş’te fark edilen cisim şokunu yaşıyor. Güneş ve büyük sır. Güneş yakınlarında tespit edilen küp şeklindeki cisim ne UFO mu yoksa başka bir gizem mi, NASA bile açıklama yapamıyor. Araştırmacıların en çok odaklandığı gök cisimlerinin başında Güneş geliyor. Yıldızımız birçok sırrı barındırıyor. Uzmanlar hem Güneş’le ilgili yeni bilgiler edinmek hem de gerçekleşen patlamalar ve Dünya üzerindeki etkilerine karşı gözlemler yapıyorlar.

Güneş’te gizemli cisim şoku. Güneş çevresinde küp şeklinde bir cisim keşfedildi bilim insanları büyük şokta. NASA, Güneş’te görülen cisimle ilgili açıklama bile yapamıyor. Komplo teorisyenleri ise bazı UFO’ların güneş7e indiklerini öne sürüyor. Güneş yüzeyindeki olağan üstü durumun yankıları büyütün dünyada. Güneş patlaması sonucu oluşan jeomanyetik bir fırtına, uydularla iletişimi kesip, elektrik hatlarını etkileyebilir. Hatta daha fazlasına bile neden olabilir. Bu yüzden uzmanlar Güneş patlamalarına karşı kamuoyunu bilgilendirip, uyarılar yapıyorlar.

GÜNEŞE’E UFO’LAR MI İNİYOR

Diğer yandan NASA, Avrupa Uzay Ajansı ESA’la birlikte geliştirdiği ortak projesi SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) ile Güneş’i incelemeye devam ediyor. Kısa süre önce SOHO’dan gelen görüntülerde Güneş’te olağandışı bir durum tespit edildi. Korkutucu keşif karşısında NASA herhangi bir açıklama yapmıyor.

NASA’nın en çok araştırma yaptığı gök cisimlerinin başında Güneş yer alıyor. Uzay ajansı hem Güneş’in sırlarını ortaya çıkarıyor hem de Güneş patlamalarını takip ediyor. Yaşanan Güneş patlamalarının sonucunda jeomanyetik fırtınalar oluşuyor. Bu fırtınalar Dünya’ya eriştiğinde problemlere neden olabiliyor. 1859’da yaşanan jeomanyetik fırtına sonucunda tüm Avrupa ve Amerika’da telgraf ağları devre dışı kalmıştı. Ancak bu seferki durum Güneş patlamasından bile daha tehlikeli olarak nitelendirildi. Güneş’in yakınında bir küp bulundu.

GÜNEŞ’TE GÖRÜNEN KÜP NE?

SOHO uzay aracı tarafından sağlanan yeni görüntüleri inceleyen ünlü komplo teorisyeni Scott C. Waring, söz konusu karelerde küp şeklinde bir cisme rastladığını belirtti. Waring gizemli nesnenin büyük bir UFO olduğunu ve Güneş’in yakınında birçok kez görüldüğünü söyledi.

Waring, “SOHO’dan görüntüleri düzenli olarak inceliyorum. Birkaç senedir küp UFO, Güneş’imizi ziyaret ediyor. Güneş’ten enerji dolduruyor. Küp uzay gemisi belki Güneş sistemini ve bizi izliyor, belki de belirli bir rotada ilerleyen ve ara sıra Güneş’ten enerji doldurmak için sistemimizi ziyaret eden bir gemi. Hangi ihtimal olursa olsun bu görüntüler uzaylıların varlığını kanıtlıyor” dedi.


Waring küp UFO dışında başka uzay gemilerinin de Güneş’i ziyaret ettiğini ve bunların da görüntülerinin olduğunu ileri sürdü.
Ünlü komplo teorisyenin iddialarına destek de geldi. Başka uzaylı avcıları NASA’nın Güneş’in yakınındaki UFO’ları birçok kez tespit ettiğini, fakat bunları asla kamuoyuna açıklamadığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

Bu hafta vizyondaki filmler

Vizyona giren yeni filmler, bu hafta hangi sinemada hangi film oynuyor bilgisi. 26 Nisan haftası …

Sınırsız Hosting