Ana Sayfa / Yaşam / Hac 2018 kura sonuçları
HAC KURA 23 ŞUBAT

Hac 2018 kura sonuçları

Hac kura sonuçları 2018 belli oluyor. 2018 Hac kuraları 1 şubat çekiliyor. Türkiye 2018 hacca gidecek sayısı. Ülkemizdeki 2 milyon hacı adayının heyecanla beklediği tarih nihayet geldi. Peki, Hac kuraları ne zaman çekiliyor? Hac kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

1 şubat Hac sonuçları 2018. Hac kuraları 2018 sonuçları yarın açıklanacak. Bu yıl Türkiye’den hacca gideceklerin sayısı. Hacca gideceklerin belirleneceği kura yarın çekilecek. Heyecanlı bekleyiş yarın sona eriyor. Türkiye’de 2 milyondan fazla aşkın hacı adayının büyük bir heyecanla beklediği hac kurası yarın saat 11.00’de bilgisayar ortamında, basına ve kamuoyuna açık olarak çekilecek.

Vatandaşlar, kura sonuçlarına Diyanet İşleri Başkanlığının internet adresinden ulaşabilecek. Bu yıl hac için mukaddes topraklara gidişler Temmuz ve Ağustos ayında gerçekleştirilecek. Hacı adayları Kurban Bayramından bir gün önce yani arefe günü Vakfe için Arafat’ta olacak.
Dünyanın çeşitli ülkelerinden kutsal topraklara giden milyonlarca mümin, Arafat Vakfe’sinin ardından diğer görevleri de tamamlayıp hacı olacak.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting