Ana Sayfa / Manşet / Hakan Çalhanoğlu’na CAS cezası
HAKAN ÇALHANOĞLU CAS CEZA

Hakan Çalhanoğlu’na CAS cezası

Hakan Çalhanoğlu milli maçlar dahil 4 ay futbol oynayamayacak, maçlara çıkamayacak. Milli maç öncesi Hakan Çalhanoğlu aldığı Trabzonspor cezası nedeniyle oynayamayacak.  Bayer Leverkusen’de forma giyen Hakan Çalhanoğlu ile Trabzonspor arasında 2012 yılından beri devam eden dava sonuçlandı. CAS’ın onaylanan kararına göre mili futbolcu sahalardan 4 ay men edildi.

Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Trabzonspor nedeniyle 4 ay futbol oynamama cezası aldı. Hakan Çalhanoğlu Türkiye’nin Finlandiya milli maçında forma giyemeyecek. CAS’tan Türk futbolunu etkileyecek şok bir karar ortaya çıktı… Almanya Bundesliga’nın Bayer Leverkusen takımında forma giyen Hakan Çalhanoğlu ile Trabzonspor arasında 2012 yılından beri devam eden dava sonuçlandı.

HAKAN ÇALHANOĞLU TS’YE 100 BİN EURO ÖDEYECEK

Hakan Çalhanoğlu Trabzonspor’un kasasını dolduracak. Trabzonspor, Hakan’ı sözleşme imzaladıktan sonra başka bir takıma transfer olduğu için FIFA’ya şikayet etmişti. Bunun üstüne CAS’a başvuran Çalhanoğlu, davayı durdurmuştu.

CAS’ta görüşülen dava sonuçlandı. Hakan Çalhanoğlu’na dört ay futboldan men cezası verildi.

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, yaptığı açıklamada, “Hem bizim için hem Hakan için ciddi bir darbe. Leverkusen’in bu olaylarla hiçbir ilgisi yok. Bu ceza aynı zamanda bize de kesilmiş oldu.” ifadelerine yer verdi.

FİNLANDİYA MAÇINDA YOK!
CAS ayrıca Hakan Çalhanoğlu’nun Trabzonspor’a 100 bin Euro para ödemesine karar verdi. Çalhanoğlu, 24 Mart’ta oynanacak Türkiye – Finlandiya maçında forma giyemeyecek.

“CEZA HAFİF OLMUŞ”
Öte yandan konuyla ilgili açıklamada bulunan Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın: “Hakan Çalhanoğlu’nun cezası oldukça hafif olmuş. Özellikle 100 bin Euro’luk para cezası kısmı.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting