Ana Sayfa / Gündem / Hare Sürel yaşı, nereli

Hare Sürel yaşı, nereli

Vatanım Sensin’de Latife Hanım’ı oynayan oyuncu kim sorusunun yanıtını baştan verelim Hare Sürel. Hare Sürel başarılı oyunculuğunu Vatanım Sensin dizisiyle bir kez daha gösteriyor. Peki Hare Sürel kaç yaşında, nereli, eğitimi ve oynadığı yapımlar neler? Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin’e yeni bir oyuncu katılıyor: Hare Sürel. Başarılı oyuncu Hare Sürel Vatanım Sensin dizisinde ünlü yazar Halit Ziya Uşaklıgil’in akrabası olan kültürlü, Avrupa görmüş, istiklal yanlısı Latife Hanım’a hayat verecek. Peki Hare Sürel kimdir, kaç yaşında? İşte Hare Sürel hakkında bilinmesi gerekenler.

Oyuncu Hare Sürel aslen nereli, neci ve kimdiri merak ediliyor. Ekranların sevilen dizisi Vatanım Sensin’e bu hafta yeni bir oyuncu katılıyor. Hare Sürel, başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in paylaştığı Vatanım Sensin’de konuk oyuncu olacak. Peki Hare Sürel kimdir, kaç yaşında?

HARE SÜREL KİMDİR?

Hare Sürel, (5 Mart 1983), oyuncu.

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı Vatanım Sensin, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız hikayesi anlatıyor. O3 Medya imzalı Vatanım Sensin’in yönetmen koltuğunda ise Yağmur Taylan ve Durul Taylan kardeşler oturuyor. Diziye son olarak Hare Sürel dahil oldu.

Poyraz Karayel’de hayat verdiği Meltem karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Sürel, dizide, ünlü yazar Halit Ziya Uşaklıgil’in akrabası olan kültürlü, Avrupa görmüş, istiklal yanlısı Latife Hanım’a hayat verecek.

FİLMLERİ

Bir Varmış Bir Yokmuş 2015
Pek Yakında (Tuna Kaplan) 2014
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (Pınar) 2014
Kabadayı (Barmaid) 2007

DİZİLERİ

Poyraz Karayel 2. Sezon (Meltem Karayel) 2015-2017
Medcezir 2. Sezon (Leyla) 2013-2015
Canımın İçi (Deniz) 2012
Bir Erkek Bir Kadın 65. Bölüm 2012
Senden Başka (2) (Oya) 2007
Elveda Rumeli 3. Sezon (Emine) 2009
Kız Babası (Ayşe Maria) 2006
Ödünç Hayat (Maria) 2005
Ayrılsak da Beraberiz 3. Sezon 2000-2001

İlginizi Çekebilir

Edirne tiny house yasağı

Edirne’de küçük ev yani tiny house yasağı başladı. tarım arazilerine kurulan küçük evler kaldırılıyor. Edirne …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting