Ana Sayfa / Kadınca / Kadir Doğulu boşanıyor mu?

Kadir Doğulu boşanıyor mu?

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çiftinin boşanma arefesinde oldukları öne sürüldü. 2018 boşanan ünlüler arasına bir kili daha katılabilir. 2016 senesinde nikah masasına oturan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin arasına şu sıralar kara kedi girdi.

Neslihan Atagül boşanma haberlerine ne diyecek? 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hiçbir paylaşımda bulunmayan oyuncu Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun arasının açık olduğu iddia edildi. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, 4 yıllık flörtün ardından Temmuz 2016’da nikah masasına oturmuştu.

EVE GEÇ GELME İPLERİ İYİCE KOPARDI

Geçtiğimiz günlerde Kadir Doğulu’nun eve geç geldiği bu sebeple de eşi Neslihan Atagül ile şiddetli bir tartışma yaşadığı haberleri gündeme gelmişti. AVM çıkışında görüntülenen Neslihan Atagül ise konuyla ilgili olarak “Tartışma yaşadığımız doğru ancak biraz abartılmış. İlişkimiz şu anda her zaman olduğu gibi yine çok iyi” demişti.

UZUN SÜREDİR BİRLİKTE FOTOĞRAF PAYLAŞMIYORLAR

İlişkilerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisi Instagram hesaplarından uzun süredir birlikte fotoğraf paylaşmaması çıkan bu iddiaları güçlendiriyor.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting