Ana Sayfa / Yaşam / Haydar Büyükboğa ve ailesi kazada öldü
ADIYAMAN KAZA

Haydar Büyükboğa ve ailesi kazada öldü

Adıyaman son dakika haberleri. Adıyaman Gölbaşı’ndaki kazada Tut İlçesi Özel İdare Müdürü Haydar Büyükboğa ile eşi Türkan çocukları Fatoş ve sürücünün ağabeyi Halil Büyükboğa hayatını kaybetti.

Adıyaman Gölbaşı kazada ölenlerin isimleri. Gölbaşı İlçesi’nde otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, saat 16.40 sıralarında Gölbaşı- Adıyaman Karayolu’nun 20’nci kilometresinde meydana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen otomobil ile dorsesinde traktör bulunan TIR, Köprü mevkinde çarpıştı. Çarpışmayla otomobil hurda yığınana dönerken, TIR ise şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma görevlisi sevk edildi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ ÖLDÜ

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi’nde Şükrü Öztaş yönetimindeki TIR ile çarpışan otomobilde yaşamını yitirenlerin kimlikleri belli oldu. Kazada ölenlerin, otomobil sürücüsü, Tut İlçesi Özel İdare Müdürü Haydar Büyükboğa ile eşi Türkan çocukları Fatoş ve sürücünün ağabeyi Halil Büyükboğa olduğu tespit edildi.

Cesetler, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga konuldu.

 

İlginizi Çekebilir

Üsküdar öldürülen 3 kişinin isimleri

Üsküdar pastane çatışma öldürülen 3 kişinin isimleri ve yaralıların kimlikleri. İstanbul Üsküdar’da bir pastanede barışmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting