Ana Sayfa / Yaşam / Hitler Eroini ne (Metamfetamin)

Hitler Eroini ne (Metamfetamin)

Hitler Eroini neye deniyor ne kadar zehirli bilgisi. Metamfetamin nasıl bir uyuşturucu dünyanın en tehlikeli uyuşturucusu mu soruları. İstanbul Beylikdüzü’nde polis ekiplerinin baskın düzenlediği bir adreste 17 kilo ‘Hitler eroini’ olarak da bilinen ‘Metamfetamin’ ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Operasyonda İran uyruklu 3 şüpheli gözaltına alındı.

Metamfetamin nasıl bir uluşturucu ve neden Hitler Eroini deniyor bilgisi. İstanbul’da Hitler Eroini ele geçirildi. Operasyon İstanbul Emniyeti’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Polis ekipleri Beylikdüzü’ndeki bir adreste uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip çalışmalarının ardından operasyon kararı alındı.

Çalışmaların ardından adrese operasyon düzenlendi. Aramalarda 1 kilo 250 gram Metamfetamin 16 kilo sıvı Metamfetamin ve uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Operasyonda İran uyruklu biri kadın 3 şüpheli gözaltına alındı.

Ele geçirilen metamfetaminin baskın düzenlenen evde imal edildiği öne sürüldü. Dünyanın en tehlikeli uyuşturucularından biri olan metamfetaminle ilgili gözaltına alınan şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting