Ana Sayfa / Manşet / Hülya Sancaklı cenazesi ne zaman?
HÜLYA SANCAKLI ÖLDÜ

Hülya Sancaklı cenazesi ne zaman?

Hülya Sancaklı hayatını kaybetti. MHP’li Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı’nın ne zaman ve nerede toprağa verileceğini ailesi açıklayacak.Hülya Sancaklı7nın yarın yani 2 Şubat 2017 günü Fatih ya da Küçükköy’den cenazesinin kalkması bekleniyor. Ayrıntıları geldikçe paylaşacağız. Saffet Sancaklı’nın vefat eden Hülya Sancaklı için 2 Şubat yani yarın Fatih Camii’nde öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve ardından da Küçkköy Köyiçi mezarlığında toprağa vcerilecek. Hülya Sancaklı’nın cenaze töreni için ayrıca bilgilendirme yapılacak. Hülya Sancaklı, 14 Ocak’ta silahla yaralanma nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Hülya Sancaklı 1 Şubat 2017 günü vefat etti. MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı, tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

MHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAFFET SANCAKLI’NIN EŞİ HÜLYA SANCAKLI’NIN ÖLÜMÜ VE CENAZE TÖRENİ. HÜLYA SANCAKLI NEREDE VE NE ZAMAN TOPRAĞA VERİLECEK BİLGİSİ. Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı’nın vefat ettiği haberini MHP Kocaeli İl BAŞKANI Aydın Ünlü facebook’tan duyurdu. Yapılan açıklamada “MHP Kocaeli milletvekili ve MYK üyemiz Sayın Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz .Cennet mekanı olsun” denildi.Saffet Sancaklı’nın öğretmen eşi Hülya Sancaklı, 14 Ocak’ta intihar girişiminde bulunmuş, yoğun bakıma alınmıştı. Hülya Sancaklı yaşamını yitirdi. Acı haberi MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü facebook’tan duyurdu.

HÜLYA SANCAKLI CENAZESİ BİLGİLERİ

Hülya sancaklı yarın Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından ‘Öğlen vakti) Küçükköy’de toprağa verilecek. Hülya Sancaklı’nın cenazesi ile ilgili bilgilendirme aile tarafından yapılacak gün içinde.  Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı İstanbul’da toprağa verilecek yarın yani 2 Şubat Perşembe gfünü.  Yapılan açıklamada “MHP Kocaeli milletvekili ve MYK üyemiz sayın Saffet SANCAKLI’nın eşi Hülya SANCAKLI hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz .Cennet mekanı olsun…Bilgilendirme yapılacaktır” denildi.

SANCAKLI “BU OLAY BANA ÇOK AĞIR GELDİ” DEMİŞTİ

MHP Kocaeli Milletvekili Sancaklı, TBMM’deki görüşmeler sırasında eşinin durumuyla ilgili açıklama yapmıştı. Sancaklı, eşinin durumundan dolayı binlerce telefon aldığını, herkese teşekkür etmek için Meclis’e geldiğini belirterek “Bu olay çok ağır geldi bana. Allah kimseye vermesin. Bir mucize bekliyoruz Allah’tan. Dua ediyoruz hepinizin de dua etmesini bekliyorum. Sevdikleriniz de dua etsin. Olayı yaşadığımda ne gördüm; büyük Türk milleti feraseti de haysiyeti insanlığı şerefi de yerinde duruyor. Kan anonsu yapıldığında 20 binin üstünde insan yarım saat içinde hastaneye koşup kan vermek için hastaneye girdi. Hiçbiri hangi dinden, gruptan hangisine oy veriyorsun diye sorulmadı. 5 dakika içinde kan stokları doldu. Bir mucize yarattı Allah. Olaydan 15 dakika sonra bütün doktorla oradaydı” demişti.  MHP camiası Saffet Sancaklı’ya baş sağlığı diliyor.

İlginizi Çekebilir

Mehmet Ali Yılmaz öldü

Trabzonspor eski başkanı ve eski devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz öldü. Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting