Ana Sayfa / Manşet / Vezir Parmağı’na Yasemin Yalçın sahip çıktı
YASEMİN YALÇIN VEZİR PARMAĞI

Vezir Parmağı’na Yasemin Yalçın sahip çıktı

Mahsun Kırmızıgğül’e yapılan eleştirilere Yasemin Yalçın cevap verdi. Vezir Parmağı başrol oyuncusu Yasemin yalçın Mahsun Kırmızıgül’ü vatansever olarak gördüğünü öne sürdü ve övgüler yağdırdı. ‘Vezir Parmağı’ filmi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Mahsun Kırmızıgül’e başrol oyuncularından Yasemin Yalçın sahip çıktı.

Yasemin Yalçın, Vezir Parmağı filmi üzerinden Mahsun Kırmızıgül’e yapılan eleştirileri haksız buldu. Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı, ‘Vezir Parmağı’ adlı komedi filmi Anamur’un MHP’li Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından Kırmızıgül’e yönelik ‘PKK terör örgütüne sempati ile bakıyor’ ve Kayseri Develi ilçesinin AK Partili Mehmet Cabbar tarafından filme yönelik ‘milli ve manevi değerlere aykırı’ açıklamalarıyla gündeme geldi. Her iki başkan da filmin ilçelerinde gösterilmeyeceğini söyledi.

VEZİR PARMAĞI RAHATSIZ ETTİ
Filmin oyuncularından tecrübeli sanatçı Yasemin Yalçın, Mahsun Kırmızıgül’ü hedef alan iddialara karşı Gazete Duvar’a şu açıklamayı yaptı, “Mahsun ülkesini, vatanını seven bir adam, insan gibi insan. Bu muameleyi hak etmiyor. Doğduğu yere bakılıyor ve ötekileştiriliyor. Artık bu ayrımcılık bitmeli. Bir filmi beğenmeyebilirsiniz, gayet doğaldır. Başarısızlıklar da insanı olgunlaştırır. Ancak daha filmi izlemeden bambaşka bir yerden saldırıya başladılar. Nihat Doğan’ın ağzına kadar düştük. Film eleştirisi Nihat Doğan’a kaldı. Yaptığımız işe saygı kalmamış, daha ne söyleyeyim!”

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting