Ana Sayfa / Kime Ait / Hummel nerenin ve hangi ülkenin?
HUMMEL NERENİN,KİMİN

Hummel nerenin ve hangi ülkenin?

Hummel ne anlama geliyor ne demek ve hangi ülkenin markası bilgileri. Spor giyim markası Hummel merkezi nerede ve Türkiye’deki merkezi mağazaları. Hummel sembolü anlamı ne bilgisi. 

Hummel spor giyim markası kimin. nerede kuruldu ve Türkiye’de nerelerde Hummel mağazası var bilgileri. Dünyaca ünlü Danimarkalı spor giyim markası Hummel’ın Genel Müdürü Sören Schriver’in görevine son verildi.

HUMMEL TÜRKİYE KİMİN
Hummel Genel Müdürü Sören Schriver, görevden alındı. Schriver’in görevden alınmasının Türkiye şubesi ile ilgili olduğu belirtilirken, bu konuda firmadan detaylı bir açıklama yapılmadı. Hummel firmasının sahibi Christian Stadil, “İki gün önce aldığım bazı bilgiler Türkiye’deki kardeş firmamızın Hummel markasının prensiplerini ayaklar altına alan bazı girişimler gerçekleştirdiğini gösterdi ve Schiver’in liyakatini sorgulamama neden oldu” dedi.
Schriver ise, Hummel firmasının sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Christian Stadil’in tavrını anlamakta güçlük çektiğini belirterek, “20 yıl boyunca Hummel markasına layık olmaya çalıştım. Markanın global bir marka olması için çalıştım” açıklamasında bulundu.
HUMMEL ANLAMI NE, MANASI
1923 yılında Almanya’da kurulan Hummel, Danimarka merkezli bir spor giyim firması olarak bilinmektedir.

Hikayeye göre firmanın kurucusu olan Albert Messmer’in yağmurlu bir günde gördüğü ilk futbol ayakkabılarından birini geliştirmesiyle şirketin temelleri atılmıştır. Daha sonra kardeşi ile birlikte Messmer & Co. Şirketini kuran Albert Messmer Hummel’ın için çalışmalara başlamıştır.

Basketbol, hentbol, futbol, voleybol üzerine forma ve ayakkabı tasarlayan markanın anlamı Almanca ‘’Yaban arısı’’ olarak bilinmektedir.
Türkiye Erkek Milli Hentbol Takımı ve Torku Konyaspor’un resmi forma sponsoru olan Hummel Beşiktaş Erkek Basketbol ve Hentbol Takımı’nın da resmi sponsoru olmuştur. Hummel aynı zamanda 2012 yılında dünyanın en hızlı gelişen pazarı ödülünü kazanmıştır.

Kim Kurdu : Albert Messmer

 

İlginizi Çekebilir

At keserken yakalandılar

Sultangazi’de at eti baskını. İstanbul’da at kesimi arttı millete at eti yediriyorlar. Etin zamlanması sonrası …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting