Ana Sayfa / Gündem / İblisin çocukları harekete geçti

İblisin çocukları harekete geçti

İblisin çocukları dünyayı felakete sürüklemek için dört koldan harekete geçti. İblisin çocuklarının acelesi var çünkü milletler uyanabilir, planları bozulabilir. Bu fotoğrafta gördüğünüz sadece bir sanat çalışması değil, iblisin çocuklarının ve deccalin hedeflerinin tam ortasında Yer alıyor. 

İblis ve çocuklarının acelesi var. normalde 100 yıl sonra olacak gibi görünen ahir zaman olaylar çok hızlı bir şekilde oluyor. kimine göre satanist inancı kimine göre ise sanatsal çalışma bu fotoğfraftaki heykel. Oysa İblisin çocukları gözümüzün içine baka baka planlarını uyguluyor. Ancak elbet onların planını bozacak yine Yüce mevlamız.

BAPHOMET ŞEYTANI VE ÇOCUKLAR NEDEN HEDFETE

Müslüman uyanık olmak zorunda. Deccal ve adamları artık günümüzde topyekün saldırıya geçti. İblisin çocukları her alandan saldırıyor insanlığa. Bu heykel, Arkansas eyalet meclisinin olduğu meydanda yer alıyor. Satanist kilise tarafından oraya konulmuş. Bilmeyenler olabilir, heykeldeki keçi görünümlü varlık baphomet isimli iblisi temsil ediyor.
Heykeldeki çocuk tasvirlerine dikkatle bakın. Onlar insan ırkını temsil ediyor. Fakat iblise itaat edecek olan yeni nesli. Yani iblis ve deccelin askerlerini.
Bunu başarabilmek için de insanı yeniden programlamaya ihtiyaçları var. Bunun yolu da nesiller arasındaki zinciri koparmaktan geçiyor.
Psikolojideki ‘tabula rasa’ terimini hatırlayın, insan zihninin boş bir levha olduğunu ve üzerine ne yazılırsa onu tekrar edeceğini ve doğru kabul edeceğini söyler.
Buradan hareketle genç dimağlara, boş zihinlere ihtiyaçları var.

O yüzden TOPLUM HAFIZASINI SIFIRLAMAK İSTİYORLAR.

Bunu başarabilmek için de nesiller arasındaki zinciri koparmaları gerekiyor.

Kaynak: @GafBuyur (Tiwtter)

İlginizi Çekebilir

Edirne tiny house yasağı

Edirne’de küçük ev yani tiny house yasağı başladı. tarım arazilerine kurulan küçük evler kaldırılıyor. Edirne …

Sınırsız Hosting