Ana Sayfa / Kadınca / İçimdeki Hazine Klibi Ferhat Göçer

İçimdeki Hazine Klibi Ferhat Göçer

Hakan Muhafız ve Ferhat Göçer’in klibi aynı mı? İçimdeki Hazine şarkısı, klibi ve Ferhat Göçer’in klibi gelen eleştiriler. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in İçimdeki Hazine şarkısına çektiği klip, Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Hakan Muhafız dizisine benzetildi.

Ferhat Göçer yeni klibine yapılan eleştirilere isyan etti. Ferhat Göçer İçimdeki Hazine şarkısına çektiği klibi ile Hakan Muhafız dizisinin sahnelerinin aynı olmasını bakın nasıl açıkladı. Geride bıraktığımız yıl kızı Yağmur’la yaşadığı gerginlik üzerinden sonlandıran Ferhat Göçer yılın son haftalarında yayınladığı İçimdeki Hazine klibi üzerinden sosyal medyada günün konusu oldu. Klipteki görüntülerle dizi arasında benzerlik kuran bazı kullanıcılar Göçer’e yüklendi.
TELEFONLA BAĞLANDI İSYAN ETTİ

Ferhat Göçer hakkında yapılan yorumlara katıldığı bir radyo programı üzerinden yanıt verdi. Klip çekimleri için gereken izinlerin altı ay önceden alındığını ve bu yüzden de diziyle herhangi bir benzerliğin söz konusu olmadığını söyleyen Göçer, kızıyla arasını düzelttiğini söylerken yılbaşında paylaştığı yeni yıl şarkısının eleştirilmesine de anlam veremediğini ve ülkemizde insanların tamamen eleştirmek için yorum yaptığından şikayet etti.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting