Ana Sayfa / Yaşam / PKK parayla terörist topluyor

PKK parayla terörist topluyor

PKK Suriye ve Irak’ta parayla terörist arayışına girdi. Türkiye’de PKK’ya katılım ve dağa çıkışlar neredeyse sıfırlandı kandil’deki örgüt elebaşıları etkisiz hale getirilecekleri günü bekliyor kara kara. Alınan tedbirler sonrasında dağa çıkışın engellenmesi sonrası PKK bitme noktasına geldi. Son 3 aydı sadece bir kişinin dağa çıkması üzerine Kandil Suriye ve Irak’tan parayla terörist toplamaya başladı.

Kanlı terör örgütü PKK bitiyor artık dağa çıkaracak militan bulamayan örgüt yöneticileri Irak ve Suriye’deki fakir gençleri dağa çıkarmaya başladı.Güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla ağır darbe yiyen örgütte dağılma süreci hızlandı. Son bir yılda 519 terörist örgütten kaçarak teslim olurken, 534 terörist operasyonlarda sağ ve yaralı olarak ele geçirildi.

PKK’DA KADIN VE GENÇ ERKEKLERE TACİZ VE İSTİSMAR

Kandil’deki terörist elebaşılarının ve sözde sorumluların örgüt içindeki kadın, kız ve genç erkekleri cinsel tacizde bulunuyor karşı koyanlar infaz ediliyor. PKK içindeki çarpık ilişkilerde örgüt yöneticilerinni grup ilişkiye girdikleri kabul etmeyen teröristleri de öldürdükleri de belirtiliyor.Sabah’tan Sırrıberk Arslan’ın haberine göre, İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı aranan teröristler listesinde kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri kategoride olan çok sayıda teröristin de aralarında bulunduğu 693 terörist ölü olarak ele geçirildi. Örgütün Kandil’deki elebaşıları tükenme noktasına gelen PKK’daki dağılmayı önlemek için Suriye ve Irak’tan paralı teröristler toplayarak örgütü ayakta tutmaya çalışıyor.

3 AYDA BİR KİŞİ ÖRGÜTE KATILDI

SABAH’ın ulaştığı istihbarat raporunda çarpıcı tespitlere yer verildi:

Terör örgütünün yurt içindeki belirlenen ve takip edilen terörist sayısı 500’ün altına düştü.
HDP büroları, üniversiteler ve mahalle yapılanması üzerinden gençlik örgütlenmesi yapan PKK/ KCK’ya yönelik yapılan başarılı operasyonlarla bu yapılanma bitirildi. HDP’li yöneticilerin de aralarında bulunduğu 19 bin 185 kişi gözaltına alındı.
Örgüte yurt içinde son 3 ayda sadece bir kişi katıldı.

Örgütün başta Karadeniz yapılanması olmak üzere Tunceli, Amanoslar, Adıyaman, Hakkâri, Şırnak gibi bölgelerde üst düzey teröristler etkisiz hale getirildi, sözde komutanlarını kaybeden örgüt dağılma noktasına geldi.

7 TERÖRİST ETKİSİZ
MİLLİ Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, dün Irak’ın kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesine hava harekatının düzenlendiğini bildirildi. Açıklamada, “Hava harekâtı neticesinde, terör örgütüne ait mağara ve sığınaklar imha edilmiş, üs bölgelerimize saldırı hazırlığında olan silahlı yedi bölücü terörist etkisiz hale getirilmiştir” denildi.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting