Ana Sayfa / Genel / İkizler nasıl aşıktır?
GÜNLÜK BURÇ

İkizler nasıl aşıktır?

İkizler erkeği güvenilir mi ve aşk hayatları nasıldır sorusu.  Burçlar aşk hayatları ve yatak durumları çok sorgulanıyor. ikizler burcu kadını iyi bir aşık mıdır ateşli midir ve güvenilir sadık mıdır diye soruyor erkekler. İkizler erkeği aşk onusunda 10 üzerinden kaç alır merak ediliyor. 

Burca göre aşk ve cinsellik tabu olmaktan çıkıyor. kızlar artık erkeklerin burcuna göre seks ve özel yaşamları hakkında bilgi almaya çalışıyor. Bu kapsamanda ikizler kadını ve erkeğinin aşk hayatını irdeledik. Hayat sizin için esneklik, hareket, iletişim demek. Konuşmak, paylaşmak, sohbet etmek, arkadaşlık ve zihinsel birliktelik sizin için önemlidir. Sevgiliniz de size uyum sağlayacak şekilde gezmeyi ve arkadaşlığı sevmelidir. Okuma ve öğrenme merakınızı tatmin edecek değişikliklerle gelmelidir size aşkınız. Ne yaptığınıza, nereye gittiğinize ve kimlerle görüştüğünüze de karışmamalıdır. Fazla duygusallık ise sizin için yapacaklarınıza engel olan gereksiz bir davranış şekli olabilir zaman zaman sadece.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting