Ana Sayfa / Kadınca / İrem Derici gerçekleri açıkladı
İREM DERİCİ SİLİKON

İrem Derici gerçekleri açıkladı

Şarkıcı İrem Derici, hakkında ortaya atılan tüm iddiaları içtenlikle yanıtladı. sosyal medya üzerinden Bursaspor ile ilgili iddiaları da yanıtlayan İrem derici, ilk ağızdan gerçekleri duyurdu. İrem Derici, hastanede tedavi gördüğü dönemde sosyal medya hesabının ele geçirenler tarafından yapılan paylaşımlarla ilgili açıklamada bulundu…

İrem Derici şarkılarıyla olduğu kadar özel yaşamı, sağlık sorunları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da haber olmaya devam ediyor. İrem derici hayranları kadar sevmeyenleri ile de tanınıyor. Türk Pop Müziği sevilen ismi İrem Derici, rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda olduğu günlerde ele geçirilen sosyal medya hesabından Bursaspor ve Bursa ile ilgili yapılan paylaşımlar ve beğeniler ile ilgili açıklama yaptı.

BURSASPOR VE İREM DERİCİ

İrem Derici, aşırı kilo kaybı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alındığı dönemde Twitter hesabından paylaşılan Bursaspor ve Bursa ile ilgili olumsuz ve argo içerikler hakkında instagram hesabı üzerinden videolu açıklama yaptı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Bursa’da konser vermeye hazırlanan İrem Derici, Bursalı kullanıcılar tarafından sosyal medyada başlatılan ‘Bursa sana ağır gelir İrem’ başlıklı içerik ile İrem Derici’nin Bursa konserini iptal etmesi yönündeki çağrılara da paylaştığı video aracılığıyla yanıt verdi.

Derici, “Benim yoğun bakımda yattığım dönemde, tekrar altını çiziyorum yoğun bakımda yattığım dönemde, twitter hesabım art niyetli kişiler tarafından ele geçirilmiş ve saçma sapan içerikler beğenilip paylaşılmış. Bunlar arasında Bursaspor ile ilgili saçma sapan bir içerikte var. Benim ne futbolla ne de futbol fanatizmiyle bir alakam yok. Bursa’yı ve Bursaspor’u yaşadığım şehirden daha çok seviyorum. Ne olur elinizi vicdanınıza koyun ve pazar günü konserde görüşelim” dedi.

İrem Derici’nin ‘#SeniSeviyorumBursa pazar görüşmek dileğiyle!’ notuyla yaptığı paylaşımın altına pek çok Bursalı hayranı, Bursa’ya gelmesini istediklerini söyleyen yorumlar yaptı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting