Ana Sayfa / Manşet / İrfan Can Kahveci Fener’e veda ediyor

İrfan Can Kahveci Fener’e veda ediyor

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci ayrılıyor iddiası. İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe’de aradığını bulamadı gözünü Avrupa’ya dikti. Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci ve eşi Gözde Kahveci’nin sosyal medyadan art arda yaptığı paylaşımlar kafa karıştırdı. Çiftin paylaşımları, İrfan Can’ın Fenerbahçe’den ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

İrfan Can Kahveci Fenerbahçe’den ayrılıyor eşi ve kendii paylaşımlarıyla bunu gösterdi. Jesus, İrfan Can Kahveci’yi de yanında götürecek iddiaları gerçek oluşor. Fenerbahçe’de istenileni veremeyen ve son maçlardaki hırçın ve sinirli tavrı nedeniyle taraftarların da gözünden düşen Kahveci ayrımakta kararlı deniliyor. Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci ve eşi Gözde Kahveci'den 'veda' gibi paylaşım!

Fenerbahçe’de bu sezon sergilediği performansla zaman zaman taraftarların tepkisini çeken İrfan Can Kahveci’de flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci ve eşi Gözde Kahveci'den 'veda' gibi paylaşım!

Sarı-lacivertli futbolcu ve eşi Gözde Kahveci’nin Instagram’dan yaptığı paylaşımlar kafaları karıştırdı. Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci ve eşi Gözde Kahveci'den 'veda' gibi paylaşım!

İlk olarak Gözde Kahveci, Türkiye Kupası zaferinin ardından seremoniden görüntüler paylaşıp, “Tüm zaferler için teşekkürler, hatırlanacaksın Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci ve eşi Gözde Kahveci'den 'veda' gibi paylaşım!

Gözde Kahveci, bu paylaşımında sarı-lacivertli kulübü de etiketledi.Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci ve eşi Gözde Kahveci'den 'veda' gibi paylaşım!

Daha sonra ise İrfan Can Kahveci, oğluyla birlikte Türkiye Kupası finalinin ardından çektirdiği bir fotoğrafı paylaşıp, “Evladıma miras” yazarak Fenerbahçe’yi etiketledi.

İlginizi Çekebilir

Cuma okullar tatil mi 10 Mayıs

10 Mayıs Cuma okular tatil mi, öğretmenler derse neden girmeyecek. kullarda cuma günü ders yapılmayacak …

Sınırsız Hosting