Ana Sayfa / Sağlık / Şekip Taşpınar alkolden yoğun bakıma alındı

Şekip Taşpınar alkolden yoğun bakıma alındı

Oyuncu Şekip Taşpınar nereli, yaşı ve kimdir? Alkol nedeniyle yoğun bakıma alınan Şekip Taşpınar için kriti saatler. Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. Ünlü oyuncunun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Şekip Taşpınar neci, nereli ve kim? Pek çok dizide rol alan Şekip Taşpınar’dan üzücü haber geldi. Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Muğla’da Sıtkı Koçman Hastanesi’nde yoğun bakımda uyutulan 54 yaşındaki oyuncunun durumunun kritik olduğu öğrenildi. Oyuncu Şekip Taşpınar yoğun bakımda! - Şekip Taşpınar kimdir, neden yoğun bakımda, son durumu nedir, iyileşti mi?

Şekip Taşpınar’ın menajeri Temmuz Karikutal, yaptığı açıklamada “Ah be Şekip Ağabey… O yoğun bakımdan sağlam çıkacağına inanıyorum. Haydi biz mutlu et ve aramıza dön. Yok öyle erken gitmek… Daha yapacak çok işlerimiz var” dedi. Oyuncu Şekip Taşpınar yoğun bakımda! - Şekip Taşpınar kimdir, neden yoğun bakımda, son durumu nedir, iyileşti mi?

EŞİ DUA İSTEDİ

Şekip Taşpınar’ın eşi Berna Özdemir Taşpınar da tüm sevenlerinden dua istedi.Oyuncu Şekip Taşpınar yoğun bakımda! - Şekip Taşpınar kimdir, neden yoğun bakımda, son durumu nedir, iyileşti mi?

Şekip Taşpınar, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Beyaz Gelincik’, ‘Behzat Ç.’, ‘Karadayı’, ‘Cesur Yürek’ ve ‘Arıza’ gibi birçok projede rol almıştı.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting