Ana Sayfa / Kime Ait / İsmail Ok nereli, yaşı ve neci

İsmail Ok nereli, yaşı ve neci

İsmail Ok aslen nereli, kaç doğumlu, neci ve kimdir bilgileri. MHP’den ihraç edilen Milletvekili İsmail Ok yaşamı ve bilgileri ve ne zamandır MHP milletvekili bilgileri. İsmail Ok kimdir? İsmail Ok MHP’den ihraç edildi. MHP Merkez Disiplin Kurulu, Sinan Oğan, İsmail Ok, Yusuf Halaçoğlu ve Nuri Okutan’ı partiden ihraç etti.

MHP’den ihraç edilen İsmail Ok kimdir, nerelidir ve neci bilgileri. İsmail Ok gerçek mesleği ve işi bilgileri. MHP’den İsmail Ok ihraç edildi. MHP Merkez Disiplin Kurulu, Sinan Oğan, İsmail Ok, Yusuf Halaçoğlu ve Nuri Okutan’ı partiden ihraç etti. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Kimya Bölümü mezunudur. Yenişehir’de Sivil Savunma Memurluğu, Beyoğlu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi’nde Kimya öğretmenliği, Balıkesir Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde İngilizce-Kimya öğretmenliği, Balıkesir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulu Üyeliği, Balıkesir Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilciliği ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı yapmıştır. TBMM 25. ve 26. Dönem MHP Balıkesir milletvekilidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

Antalya Limak Lara Hotel faturası

Antalya’daki Limak Lara Hotel Türk vatandaşına milliyet farkı kesti 120 Euro. Türk vatandaşları Türkiye’de aşağılanmaya …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting