Ana Sayfa / Sağlık / İsmail Özşanlı nereli kim (Müsiad Diyarbakır başkanına saldırı)

İsmail Özşanlı nereli kim (Müsiad Diyarbakır başkanına saldırı)

Müsiad Diyşarbakır başkanı İsmail Özşanlı öldü mü, durumu nasıl ağır yaralandı silahlı saldırıda. İsmail Özşanlı aslen nereli ve kim kaç yaşında bilgisi. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı

İsmail Özşanlı aslen nereli kaç yaşında ve kimdir bilgileri. Diyarbakır’Da MÜSİAD Başkanı İsmail Özşanlı7ya silahlı saldırı iddiası ve ve bilgileri. İsmail Özşanlı’ya kim saldırdı ve olayın ayrıntıları bilgisi.  Özşanlı merkez Kayapınar ilçesi Diclekent Mahallesi’nde evinden çıktığı sırada akrabası olduğu öğrenilen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yaralanan Özşanlı, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Polis, kaçan saldırganı yakalamaya çalışıyor. MÜSTAKİL Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı İsmail Özşanlı, dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.
Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Semti’nde dün gece saat 01.30 sıralarında evine gitmeye çalışan MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı, kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli bölgelerine isabet eden 4 kurşunla ağır yaralanan Özşanlı, olay yerine çağrılan ambulans ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Özşanlı, ilk müdahalesinin ardından Genel Cerrahi Yoğun Bakım ünitesine alındı. Doktorlar, Özşanlı’nın genel durumunun iyi olduğunu söyledi.
Saldırıyı düzenleyen kişi yada kişiler olaydan sonra kayıplara karışırken, olay yerinde inceleme yapan polis 15 adet boş kovan buldu. Kaçarak kayıplara karışan saldırgınların yakalanması amacıyla polis çalışma başlatırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

İSMAİL ÖZŞANLI’NIN 8 MART’TA YAPTIĞI AÇIKLAMA

MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. 1977 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmasını kabul ettiğini belirten Özşanlı, “Kadınların, erkeklerle eşit haklara sahip olma mücadelesinin başlangıcı sayılan 8 Mart günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadınlar için dayanışma günü olarak kutlanmaktadır. Kadınlarımız, aile ve toplumun temel direğidir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, üzerimizde emekleri ve hakları olan kadınlarımızı bir kez daha düşünmemiz gereken özel bir gündür” dedi.
Toplumsal yaşamın her kademesinde kadınların önemli roller üstlendiğini vurgulayan Özşanlı, “Kadınlarımız ülkenin her açıdan kalkınmasında, her zaman büyük pay sahibi olmuşlardır. Bir toplum gelişmek, ilerlemek istiyorsa felsefesinin temeline insanı, insanın da merkezine kadını yerleştirmelidir. Kadınlarımızı yalnızca bir gün değil, her gün hatırlamamız ve gelecek nesillerimizi yetiştiren kadınlarımıza hak ettikleri değeri vermemiz gerekmektedir. İnsanlığımızın ve inancımızı değeri de bunu tavsiye etmektedir” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting