Ana Sayfa / Sağlık / Isparta Şehir Hastanesi randevu (özellikleri)
ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ ÖZELLİK

Isparta Şehir Hastanesi randevu (özellikleri)

Isparta şehir hastanesi randevu alma ve bölümleri. Yeni açılacak olan Isparta Şehir Hastanesi’nin özellikleri., yatak kapasitesi ve teknik donanımı. Isparta Şehir Hastanesi resmi açılış tarihi ve hasta kabulüne başlanacak tarih. Isparta Şehir Hastanesine ulaşım ve nasıl gidilir bilgileri. 

Isparta şehir hastanesi’nden randevu alma ve bölümleri randevu alma bilgileri. Yeni açılacak olan Isparta Şehir Hastanesi  kaç yatak kapasiteli, özellikleri ve teknik donanımı bilgileri. Türkiye’de yeni şehir hastaneleri konseptine Isparta şehir hastanesi de katılıyor. Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı Isparta şehir Hastanesi şubat 2017 tarihinde açılacak. Şehir Hastanesi projesinin entegre yapısı ile sadece Isparta’nın değil bölgenin en büyük sağlık merkezi olacağını ifade eden İrfan Erciyas, “Kamu özel ortaklığı iş modeliyle yapılacak yatırımın tutarı 573 milyon TL olacak. İnşaata başladıktan sonra iki yıl içinde Şehir Hastanesi’ni hizmete açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ MALİYETİ. YATAK KAPASİTESİ VE DOKTORLARI
Türkiye’nin en modern ve en büyük hastaneleri şehir hastaneleri oluyor. Isparta yehir hastanesi de hastalara hızlı hizmet verecek.Proje tanıtım toplantısında konuşan ve projenin teknik özellikleri hakkında bilgi veren Akfen İnşaat Genel Müdürü Coşkun Mesut Ruhi ise Şehir Hastanesi’nin 198 bin metrekare alana yapılacağını söyledi. Ruhi, “Genel hastane bölümü 450, kadın doğum ve çocuk hastanesi bölümü 305 olmak üzere proje toplam 755 yatak kapasiteli olacak. Ayrıca proje kapsamında 18 ameliyathane ve 204 poliklinik yer alacak. 67 bin metrekarelik kapalı otopark alanı 2 bin 262 araç kapasitesine sahip olacak” dedi.

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ YATAK KAPASİTESİ VE TEKNİK DONANIMI İLE MODERN HASTANE KONSEPTİNDE İNŞA EDİLDİ

HANGİ İLLERDE ŞEHİR HASTANESİ VAR VE YAPILIYOR

Isparta şyehir hastanesi şehrin büyük bir sağlık açığını kapatacak. Ankara Bilkent ve Etlik, Yozgat, Elazığ, Adana , Gaziantep, Konya, Manisa, İstanbul Başakşehir, Isparta, Kocaeli, İzmir Bayraklı, Bursa, Kayseri ve Mersin’de inşaatı süren 27 bin yatak kapasiteli 16 Şehir Hastanesinin, 2016-2017 yıllarında hizmet vermeye başlayacağı ,2018 yılı sonuna kadar da Türkiye genelinde toplam 43 bin yatak kapasiteli 34 şehir hastanesi vatandaşların hizmetine sunulacak olmasından dolayı on binlerce işsize iş kapısı olacaktır. Hastanelere sekreter, güvenlik görevlisi, temizlik personeli, veri elemanı, klinik destek personeli, alınacaktır. Personel alımlarının sınavsız yapıldığı düşünüldüğünde KPSS’siz alımla devlet kapısının da yolu açılmış olacaktır. Alınacak personellerin taşeron olarak alınması bir eksi olarak görünse de önümüzdeki yıllarda taşeronların kadroya alınması beklenmektedir. Hastanede çalışan personeller asgari ücretle çalışmaktadır. Personel alım ihaleleri genel sekreterlikler tarafından yapıldığından başvurularında genel sekreterliklere CV bırakarak yapılması gereklidir.

Ankara Bilkent ve Etlik, Yozgat, Elazığ, Adana , Gaziantep, Konya, Manisa, İstanbul Başakşehir, Isparta, Kocaeli, İzmir Bayraklı, Bursa, Kayseri ve Mersin’de inşaatı süren 27 bin yatak kapasiteli 16 Şehir Hastanesinin, 2016-2017 yıllarında hizmet vermeye başlayacağı ,2018 yılı sonuna kadar da Türkiye genelinde toplam 43 bin yatak kapasiteli 34 şehir hastanesi vatandaşların hizmetine sunulacak olmasından dolayı on binlerce işsize iş kapısı olacaktır. Hastanelere sekreter, güvenlik görevlisi, temizlik personeli, veri elemanı, klinik destek personeli, alınacaktır. Personel alımlarının sınavsız yapıldığı düşünüldüğünde KPSS’siz alımla devlet kapısının da yolu açılmış olacaktır. Alınacak personellerin taşeron olarak alınması bir eksi olarak görünse de önümüzdeki yıllarda taşeronların kadroya alınması beklenmektedir. Hastanede çalışan personeller asgari ücretle çalışmaktadır. Personel alım ihaleleri genel sekreterlikler tarafından yapıldığından başvurularında genel sekreterliklere CV bırakarak yapılması gereklidir.

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ MRHS ÜZERİNDEN RANDEVU ALMA
MHRS RANDEVU HASTANE RANDEVU
MHRS ile randevu almak için sisteme kayıt olmak şarttır. Daha önceden herhangi bir hastanede tedavi olmuş, randevu almış olsanız dahi MHRS’nde internet üzerinden randevu alabilmek için kayıt yapılması gereklidir.
MHRS sistemi üzerinden aldığınız randevuyu son 15-20 dakikaya kadar iptal edebilmektesiniz.
MHRS sistemine kayıt olmak için açılan MHRS sayfasındaki “Yeni Üye” butonuna tıklayıp formu doldurmanız gerekiyor.

Formda iki alan çok önemlidir.

*E-posta adresi
*Parola

E-posta adresinizi doğru yazmak zorundasınız. Çünkü üye kaydınızla ilgili onay kodu gireceğiniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Parola ise daha sonraki randevularınızda MHRS’ne giriş için kullanacağız parolanızdır, bunu kendiniz belirleyebilirsiniz.

Formu doldurduktan sonra “Onay Kodu Gönder” butonuna tıklayıp formu kaydedin. Bir kaç dakika içersinde girmiş olduğunuz e-posta adresinize onay kodu gönderilecektir.

E-posta adresinize gelen postadaki onay bağlantısına tıklayıp kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz. Kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra TC Kimlik Numaranız ve kendi belirlediğiniz parolanızla MHRS’ne giriş yapabilir ve randevu alabilirsiniz.

İnternetten randevu alımı ile ilgili görüntülü yardım için MHRS Sayfasındaki sağ altta göreceğiniz Yardım ikonuna tıklayabilirsiniz.

MRHS TELEFONLA RANDEVU ALMAK İÇİN…

Sağlık Bakanlığı ALO 182 hattını arayarak hastanemizden randevu alabilir, dilerseniz randevularınızı ALO 182 ‘den iptal edebilirsiniz.

MHRS Randevunuzu iptal etmek için önce MHRS randevu sayfasından t.c. kimlik nonuz ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor.

İlginizi Çekebilir

Cenk Eren’in 1 milyon liralık estetik operasyonu

Cenk Eren yüz gezdirme estetiği için 1 milyon lira ödemiş. Şarkıcı Cenk Eren yüzünü gerdirdi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting