Ana Sayfa / İlginç / İstanbul 11 Şubat altılı tüyo (Cumartesi)

İstanbul 11 Şubat altılı tüyo (Cumartesi)

Cumartesi İstanbul altılı tahmin ve tüyolar 11 Şubat Cumartesi 2017. Altılı şablon ve ahırdan tüyolar İstanbul Cumartesi at yarışları için. habermuduru.com at yarışları sayfası ve İstanbul Cumartesi altılı ganyan tahmini. 

CUMARTESİ İSTANBUL ALTILI GANYAN TÜYO

En iyi altılı ganyan tahmin sitesi ve tutturan altılı tahminleri ve şablonları. at yarışı tüyo ve altılı kesin tutacak İstanbul kuponu. 11 ŞUBAT CUMARTESİ günü İSTANBUL’da 6 koşulu yarış programı bulunmaktadır. 6’Lı Ganyan oyunu 1.Koşu saat: 15:00’da başlayacaktır.

CUMARTESİ gündüz altılı programı olan İSTANBUL yarışları 6 koşulu bir program ile ekranlara gelecektir. Günün önemli yarışı “AYDIN TAT KOŞUSU” olacaktır. 11 ŞUBAT 2017 (11.02.2017) İstanbul at yarışı tahminlerimiz şu şekildedir;

BOL PARA VERECEK PROGRAM

1. KOŞU- Altılı ganyanın en zor ayağı ya tek ya hep. (ALTILI GANYAN BU KOŞUDAN BAŞLAR): GÜNÜN GANYANI BU KOŞUDADIR… 4 Yaşlı Arapların 1500 mt.’lik kum pistte gerçekleştirecekleri HANDİKAP-15 mücadele ile İSTANBUL’da ALTILI GANYAN heyecanı başlayacaktır. 2 – ALEMİN KRALI ve 9 – YALÇIN ikilisinin birinciliğe daha yakın olduğu bu koşuda sürpriz arayacaklara; 3 – KAZDAĞI , 5 – SAYGON ve 8 – AĞRI DAĞI FIRTINASI değerlendirilebilir.

2. KOŞU: ​4 ve Yukarı Arap atların HANDİKAP-17 yarışı ile başlayacak olan BEŞLİ GANYAN ayağında; 3 – HABİLDEN ve 8 – BEYAZ KULE küçük kuponlarda ayrımsız olarak bulunması gerekir. Geniş kurgulara ise; 6 – GEZEGEN , 9 – KINALI KUZU ve 11 – CANDOSTUM (2 ile eküri) yazılabilir.

3. KOŞU: “AYDIN TAT KOŞUSU” KV-6 yarış ise günün önemli koşusu olup, DÖRTLÜ GANYAN’ın başlangıç ayağını oluşturmaktadır. 2200 mt.’lik kum pistte gerçekleştirilecek mücadelede; 7 – CURTARALO ve 1 – KRAL AMED kapışması birinciyi belirleyecektir diye düşünüyorum. Rakip eklemek gerekirse; 2 – PAIX değerlendirilebilir.

4. KOŞU: 4 ve Yukarı Arap safkanların ŞARTLI-3 koşusu ile ÜÇLÜ GANYAN oyunu başlayacaktır. 2 – DERİN SULTAN ve 6 – VELİ CAN KIZI ayrımsız olarak şans vermenizi önereceğim isimlerdir.

5. KOŞU: Tek bankolu yarış. 3 Yaşlı İngilizlerin MAIDEN mücadelesi ile tabela ayağı için start verilecektir. 7 – SCIFO günün bankosu olarak önerimdir.

6. KOŞU: 4 Yaşlı Arapların ŞARTLI-4 koşusu 1400 mt.’lik kum pistte yapılacaktır. 4 – KUTUP ise günün bir diğer teki olarak sunacağım isimdir.

11 ŞUBAT 2017 – İSTANBUL ALTILI ŞABLONU:

AYAK: 2 – 9 // 3 – 5 – 8
AYAK: 3 – 8 // 6 – 9 – 11
AYAK: 7 – 1 // 4
AYAK: 2 – 6
AYAK: 7 – SCIFO (BANKO)
AYAK: 4 – KUTUP (BANKO) (altilim)

İlginizi Çekebilir

Tadilat yapılan evde hazine çıktı

Evini tadilata soktu hazine buldu. Defineyi evin içine gizlemişler. İngiltere’de bir çiftin yeni aldıkları evin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting