Ana Sayfa / Gündem / İstanbul 13 Ekim hava durumu

İstanbul 13 Ekim hava durumu

GÜNCEL HABER. İstanbul salı 13 Ekim hava tahmini ve yağış durumu. İstanbul yağmurlu bir salı gününe uyanacak. meteoroloji son hava tahmini ve İstanbul hava durumu 13 Ekim salı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son tahminlere göre bugün yurt genelinde güneşli bir hava hakim olacak ancak yarından itibaren yağışlar geri dönüyor. İki gün sürecek yağışlı hava, yurdun özellikle batı bölgelerinde etkili olacak. İstanbul’da da iki gün boyunca yağış bekleniyor.

İstanbul hava tahmini 13-14 Ekim 2020 yağmurlu görünüyor. meteoroloji son dakika İstanbul ve Marmara hava durumu. Ege bölgesi salı 13 Ekim yağmurlu görünüyor.

Geçtiğimiz hafta sağan yağış ve dolu uyarılarıyla geçen günlerin ardından yağışlar yarın geri dönüyor. Marmara ve Ege Bölgesi’nde kendini gösterecek olan yağışlar 2 gün süresince etkili olacak ve daha sonra Karadeniz’in kıyı bölgelerine yayılacak.

Yağışların hafta ortasından sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinde yağış beklenmiyor. Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

MGM, yayınladığı raporda İstanbul’da yağışların Salı günü başlayacağını duyurdu. Tüm Marmara bölgesinde etkili olacak yağışlar Çarşamba gününe kadar devam edecek. Perşembe günü ise olumsuz hava koşullarının Marmara bölgesini terk etmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Özgür Özel’den çiftçiye azar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çiftçiyi azarladı. bir zamanlar Erdoğan’ın çiftçiye ananı da al git …

Sınırsız Hosting