Ana Sayfa / Kime Ait / İstanbul Bilişim iflas etti

İstanbul Bilişim iflas etti

İstanbul Bilişim iflas etti binlerce mağdur ne yapacak. İstanbul bilişim internet sitesi de erişime kapatılabilir talep geldi. İstanbul Bilişim’in konkordato talebini reddeden İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nce şirketin iflasına karar verdi.

mahkeme kararıyla İstanbul bilişim iflas etti. İstanbul bilişim mağdurları şimdi ne yapacak nasıl bir yol izlemeleri lazım. İstanbul Bilişim7in online satış yapan internet siteleri de kapanma tehlikesi ile karşı karşıya. İstanbul Bilişim’in konkordato talebi İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nce reddedildi. Mahkeme, şirketin iflasına karar verdi.

İSTANBUL BİLİŞİM KİME AİT, SAHİBİ KİM

İstanbul Bilişim geçen yıl el değiştirdi. Kayıtlara göre şirketin yeni sahibi Nurettin Yavuz. Diyarbakır’da yaşayan 31 yaşındaki Yavuz adına, 114 ayrı dolandırıcılık kaydı bulunuyor. Kayıtlara göre, Yavuz adına hangi bir ev veya gayrimenkul bulunmuyor.

Mahkeme sitesini kapattı
Şirketin konkordato davası devam ederken, mağdurlar da birçok yere şikâyetlerini bildiriyor. Yapılan şikâyetlerin bir kısmı ise şirketin web sitesinin kapatılmasına yönelik oldu. Talebi değerlendiren sulh ceza hakimlikleri şirketin sitesini, ‘koruma tedbiri gereği’ erişime kapattı.

Şirket sahipleri bu kez istanbulbilisim.net isimli adres üzerinden satış yaptı. Yapılan şikâyet üzerine bu site de kapatıldı.

Son olarak açılan istanbul-bilisim.com için de 3 gün önce erişim engeli talep edildi. Yapılan başvurunun sonucu bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting