Ana Sayfa / İlginç / İstanbul Hava 25 ve 26 Eylül

İstanbul Hava 25 ve 26 Eylül

İstanbul’da hava sıcaklıkları bugün yani 25 Eylül 14 derece birden düştü. Son meteoroloji tahminlerine göre İstanbul Hava Durumu ve Türkiye geneli soğuk ve yağışlı hafta ne kadar sürecek yarın İstanbul havası nasıl soruları. İstanbul’da dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar gece boyunca devam etti. Vatandaşlar güne gökyüzünü kaplayan kara bulutlarla uyandı.

İstanbul hava durumu yarın ve hafta sonu nasıl olacak bilgisi. İstanbul Sibirya soğukları etkisinde ve yağışlı hava sürüyor. İstanbul güne gökyüzünü kaplayan kara bulutlarla uyandı. İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok şehrinde hava sıcaklıklarının 8 ile 15 derece arasında düşüş göstereceği yönünde uyarılarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için fırtına uyarısı da yapmıştı.

İSTANBUL’DA FIRTINA VE KARA BULUTLAR

Gece boyunca şiddetli rüzgarın etkisi altında olan İstanbul’da ağaçlar devrilmiş, dalgalar metrelerce yükselmişti. Hava sıcaklığının da büyük oranda düşüş yaşadığı görülen İstanbul’da havanın aydınlanmasıyla birlikte, gökyüzünü kaplayan kara bulutlar gün yüzüne çıktı. Şiddetli rüzgar günün ilk ışıklarından itibaren tekrar yüzünü gösterirken işe ve okula giden bazı vatandaşlar duruma hazırlıksız yakalandı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar yürümekte zorluk çekerken, bazı vatandaşlar ise rüzgardan korunmak için çözüm yolları aradı.

İlginizi Çekebilir

The Simpsons Larry öldü

The Simpsons karakteri Larry öldü. İlk bölümden beri The Simpsons’ta yer alan ‘Larry’ karakteri öldü …

Sınırsız Hosting