Ana Sayfa / İlginç / İstanbul yağmur ne zaman bitecek?

İstanbul yağmur ne zaman bitecek?

İstanbul son hava tahmini ve yağmur ne zaman bitecek sorusu. 17 Ağustos İstanbul meteoroloji hava tahmini son durum. Yağış İstanbul’da ne zaman bitecek yağmur ne kadar sürecek bilgisi. İstanbul’da öğlen saatlerinde etkili olmaya başlayan yağış kısa süre içinde afet boyutuna ulaştı ve birçok ilçede sel ve su baskınlarına neden oldu. Özellikle alt geçitlerde yollar kapanırken toplu ulaşımda da ciddi aksaklıklar meydana geldi. 

Hava durumu İstanbul son tahminler. Bugün İstanbul’da yağmur ne zaman kesilecek ne zamana kadar devam edecek haberi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son dakika uyarısıyla İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki yağışların akşam saatlerine kadar devam edeceğini bildirdi ve vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

METEOROLOJİ’DEN İSTANBUL’A SON DAKİKA UYARISI

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün akşam saatlerine kadar boğaz çevresi ve kuzey ilçeleri başta olmak üzere il genelinde kuvvetli (15-40 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting