Ana Sayfa / Yaşam / İstanbul yarın (8 Ocak) okul tatil mi?

İstanbul yarın (8 Ocak) okul tatil mi?

İstanbul’da kar nedeniyle yarın yani 8 Ocak okullar tatil oldu mu valilik açıklama yaptı mı sorusu. 8 Ocak İstanbul’da okullar kar tatili oldu mu bilgisi. İstanbul’da binlerce öğrencinin gözü Valilik’ten yapılacak açıklamada… Kar yağışının bu gece de etkili olacağı açıklandı. Yılın ilk kar tatili haberi gelecek mi merak ediliyor… Meteoroloji, İstanbulluları kar yağışına karşı uyardı “Salı günü akşam saatlerine kadar kuzey ve doğu kesimleri ağırlıklı olmak üzere aralıklarla kar sağanakları şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Güney kıyılarında 1-3 cm. kuzey ve iç kesimlerde 5-10 cm. arasında kar yüksekliği beklendiğinden vatandaşlarımızın ve ilgililerin buzlanma ve don olayı ile birlikte ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.” Yarın İstanbul’da okullar tatil mi?

8 Ocak İstanbul okullar tatil mi kar nedeniyle sorusu. İstanbul’da dün gece başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Meteoroloji, kar yağışının yarın akşama kadar devam edeceğini açıkladı. Binlerce öğrenci ise kar nedeniyle okullar tatil olacak mı sorusunun cevabını araştırıyor.

İSTANBUL’DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul Valiliği, konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı ancak yapılır yapılmaz haberimizdeki yerini alacak.

İSTANBUL’DA HAVA DURUMU

Parçalı çok bulutlu, İstanbul ve bölgenin doğusunun (Kocaeli, Sakarya ve Yalova) aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey ve Kuzeybatı (Karayel) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-50 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting